Farma: Nemanja pobesneo, duelisti Miloš i Mira

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

Ko će sledeći napustiti „Farmu“? Kandidati su Miloš Bojanić i Mirjana Božović.

Kao što su ostali farmeri cele nedelje najavljivali, najveći broj štapića otišao je

u ruke Bojaniću, što je on ovoga puta staloženo prihvatio. Jedina koja je svoj glas za izbacivanje dala Dragani bila je Mina Kostić iako su njih dve u veoma dobrim odnosima.

Mirjana Božović je imala najmanje glasova publike, tako da je direktno završila u duelu. Naredno izbacivanje će svakako biti zanimljivo jer ćemo videti kako će proći Miloš sa glasovima posle dosta problematične nedelje na „Farmi“. Podsećanja radi, on je prvo izjavio da mu je život ugrožen, što je produkcija Pinka demantovala, da bi kasnije i sam Bojanić rekao da je to uradio „da bi gledaoci naseli jer vole žrtve“.

Nemanja na sudu zbog papagaja!

Nakon napada besa koji su ga doveli pred nervni slom, pevač Nemanja Stevanović se na farmi iživljavao nad papagajem Đoletom i najavio da će ga uskoro ubiti, što će ga po izlasku, kako stvari stoje, dovesti pred sud!

Stevanoviću je dojadilo pevanje papagaja koji ga budi svako jutro, pa je počeo histerično da udara po kavezu.

– Ubiću ga! Jači sam od životinje jer mi ona ne može ništa – vikao je Nemanja besno.

– Papagaj je doživeo stres jer niko ne može da mu zabrani da peva. On ne sme tako da se ponaša jer je nakon takvog ophođenja ptica u opasnosti da umre. Nakon ovakvih stvari i maltretiranja, pevaču će uslediti tužba! Ukoliko zvanični organi ne podnesu tužbu zbog maltretiranja, naše udruženje će ga tužiti. Njega i sud časti treba žestoko da kazni zbog takvih zlostavljanja. Ali, neka zna, životinje ima ko da zaštiti – rekao je za naš list Tomislav Tomić, predsednik udruženja za zaštitu ptica „Slavuj“.

Da niko nije mogao da obuzda Stevanovića, govori i činjenica da je Mina Kostić na smiren način pokušala da mu objasni da je grub i da nema prava da se tako ponaša.

– Ne možeš da zabraniš ptici da peva. Ona ima to pravo, Nemanja – pokušala je Kostićeva da objasni, ali pevač nije hteo to da prihvati već je samo vikao kako dva meseca ne može da spava.

Da Nemanjinom besu nije došao kraj, govori i to što je nakon iživljavanja nad životinjom krenuo da viče na Raku, Minu, Miru, Draganu i Gagija jer glasno pričaju.

– Glasno pričate i ja zbog vas ne mogu da se odmorim – vikao je Stevanović, dok su se ostali branili rečenicama da i on priča noću, pa oni ne mogu da spavaju i da je noć za spavanje, a dan za rad.

Sajko jedini zna srpsku himnu!

Nakon što se većina farmera obrukala zato što nisu znali tekst molitve „Oče naš“, došlo je vreme da se izrecituje i himna Republike Srbije, ali jedino je Nikola Sarić osvetlao obraz. Naime, farmeri su u dnevnoj sobi pričali o himni, polemisali o raznim podacima, ali usput i pokušali da izbegnu reči iste, dok je najmlađi farmer sa ponosom izrecitovao celu himnu!

Firči: Miloše, puši ku*ac!

Mržnja na imanju u Lisoviću između Miloša Bojanića i Ivana – Fecea Firčija juče je prešla u žestoko vređanje. Bivši bubnjar EKV-a više nije birao reči, te mu je vrlo oštro odbrusio.

– Ja ne znam koji deo u mojoj rečenici „Puši ku*ac“ ti nije jasan? – vikao je Firči, dok je Bojanić nastavio da odgovara u njegovom stilu, na šta se Ivan opet oglasio.

– Ti ili si lud ili mnogo voliš da pušiš ku*ac – dodao je Fece, dok se ostatak farmera smejao.


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Nemanja ispao, Miloš kupuje Mini psa!

Farma: Miloš opet gazda, Nemanja plakao!

Farma: Gagi gazda, a Miloš i Dragana sluge!


Tagovi: [ , , , , ]

Jedan komentar na “Farma: Nemanja pobesneo, duelisti Miloš i Mira”

  • ana
    22 maja, 2010, 17:41

    jao ljudi moji pa stvarno uzasno sve ovo na farmi.Pa kako su krenuli nekoga ce u sanduku izneti sa te iste farme.Zalosno da se tako nesto uopste i prikazuje.Nepamtim da se skoro gledalo nesto gore,nekulturnije i zalosnije. Female Fighter

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump