Farma: Opet ljubomora, Milena i Ivan u duelu!

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

Stanje na Farmi nepromenjeno: Nemanja i dalje ne može da sakrije ljubomoru i netrepeljivost prema Vladi.

I mada se u jednom trenutku smirio,

Grandov pevač ponovo je napao Milenu jer je mislio da koketira sa voditeljem.

U toku žurke na kojoj je gost bio Džej, Milena je uzela mikrofon i zapevala Cecinu pesmu ’Pustite me da ga vidim’. Međutim, nije mogla da se seti teksta, pa je pogledom tražila pomoć – i pronašla je u Vladi koji joj je šaputao reči.

Stevanović je ovo protumačio kao flert i zaključio da Milena peva Vladi. Čim mu je Ćeranićeva prišla, Nemanja ju je napao. „Gde bleneš dok pevaš? Šta bleneš u njega? Razmisli malo šta radiš,“ besneo je Nemanja, kom se Milena najpre pravdala.

„Gde blenem, ljubavi?“, odgovorila je, ali ubrzo je i ona izgubila živce i suprotstavila se. „Šta pričaš ti, bre? Ne lupaj, dosta mi je! Nemoj da ti pružim ovakvo „zadovoljstvo“ zauvek! Konju,“ odgovorila je Milena i pokušala da objasni da, u stvari, nije pevala Vladi, već joj je on pomagao. „Nisam gledala u njega da bih mu pevala pesmu, već sam zaboravila reči, a on mi je šaputao! Nisam kriva, nisam i nisam,“ branila se Milena, nakon čega je izašla.

Kao i uvek, njih dvoje su uspeli da se pomire. Nekoliko sati nakon svađe ’Ćeranići’ su otišli u štalu srećni i nasmejani, kao da ništa nije ni bilo.

https://www.youtube.com/watch?v=0wYOJhN0jtM&feature=player_embedded

Farma: Milena i Ivan u duelu!

Pevačica Milena Ćeranić na korak je od izbacivanja sa „Farme“ jer je zahvaljujući ostalim farmerima direktno poslata u duel. Društvo u izolaciji praviće joj Ivan Gavrilović, koga je publika zbog lošeg ponašanja protekle nedelje kaznila najmanjim brojem glasova. Neko od njih dvoje će u subotu napustiti seosko imanje a nagađa se da Ćeranićeva ima veće šanse.

Zanimljivo je da ostali farmeri nisu želeli da spase Milenu od duela pa su joj ukupno dali deset štapića. Zanimljivo je da joj je štapić dao čak i Nemanja uz obrazloženje da nema ništa protiv Vlade i da ga je poslao u štalu pa je hteo malo da popravi utisak. Pevačica Maja Odžaklijevska imala je povredu oka pa je zadruga rešila da sledeće nedelje bude izuzeta nominacije za slugu.


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 2 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Farma: Milena gazda, Nemanja i Mina sluge!

Farma: Sanja i Peja večeras u duelu!

Farma: U duelu Mina i Gagi


Tagovi: [ , , , , , , ]

2 komentara na “Farma: Opet ljubomora, Milena i Ivan u duelu!”

  • 9 maja, 2010, 17:32

    Milena i nemanja su katastrofa!
    Really Pissed

  • t@s@
    15 maja, 2010, 9:36

    ljubav ne ide bez swađe i ljubomore!!!to je ljubav!!!! Heart Heart Heart Wink

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump