Finale „Moja desna ruka“ zakazano za 1. jun

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Folk pevačica Seka Aleksić odredila je datum finala za svoj rijaliti ’Moja desna ruka’, pa je dan kada ćemo saznati ko je njen novi asistent prvi jun.

Popularna Seka

stavljala je svoje kandidate na razna iskušenja, a sada je preostalo osam takmičara koji se bore za posao Sekinog pomoćnika.

Poznato je da će se konačni izbor desiti u studiju televizije ’Fox’ i uz podršku obožavalaca popularne folkerke, ali se ne zna koliko će takmičara Seka izbaciti ove i sledeće nedelje, što znači da nije poznato ni koliko njih će stići u finale.

Aleksićeva je pre nekoliko dana pokazala i novu frizuru, po kojoj možemo zaključiti da joj je dosta ’Rijana’ frizure i da je odlučila da pušta kosu. Seka je nedavno najavila da se sprema na veliku promenu imidža i da će uskoro iznenaditi fanove svojom pojavom.


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 3 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Seka snimila pilot emisiju „Moja desna ruka“

Seka Aleksić iskulirala bivšeg dečka!

Seka izabrala svoju „Desnu ruku“ /video/


3 komentara na “Finale „Moja desna ruka“ zakazano za 1. jun”

 • darki
  28 maja, 2010, 21:45

  Razz Razz

  E DA VIDIMO I SVETLANINU PROMENU… MOZDA SISANJE NA CELAVO…HAHAHA

 • milica
  10 juna, 2010, 18:31

  ma da bre sigurno ce….se osisati….na celavo….nije looda….bas je lepa…..sa novom frizurom….moja Seka…..kraljica…..pozzz….Milica….Kragujevac….Srbija…..vtp….Seko

 • milica
  10 juna, 2010, 18:32

  Razz Razz Razz kraljica Razz Razz Razz

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump