Gej zastave na koncertu Jelene Karleuše

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Poslednje pripreme i probe pred koncert Jelene Karleuše koji će u subotu održati u „Beogradskoj areni“ uveliko su u toku.

Tako pop zvezda svakodnevno uvežbava koreografiju,

a spektakl je blaga reč za ono što je JK spremila svojim fanovima, ali i onima koji to nisu. Jer, dvadeset pet igrača koji sinhronizovano lete po sceni, među njima i Kubanac Tito koji se pojavio u reklamnom spotu, nikog od prisutnih neće ostaviti ravnodušnim. Mada, ni pevačica ne zaostaje za njima, pa nema sumnje da bi joj na veštini izvedbe plesnih tačaka pozavideli i mnogi stručnjaci. Nije tajna da su sve Karleušine pesme prearanžirane, ali je jednu od najvećih metamorfoza doživela „Slatka mala“, koja će biti svojevrsna oda gej populaciji. I dok će plesači u pratnji bubnjeva poput armije marširati na sceni, u rukama će nositi zastave u duginim bojama koje će se vijoriti nad pevačicom. Inventivno, nema šta!


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Odložen koncert Jelene Karleuše u Skoplju!

Lutke sa likom Jelene Karleuše!

„Nova religija“ Jelene Karleuše!


Nema komentara na “Gej zastave na koncertu Jelene Karleuše”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump