Grupa ‘Vaya Con Dios’ napunila Centar ‘Sava’

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Popularna belgijska grupa „Vaja kon dios“ (Vaya Con Dios), predvodjena harizmatičnom pevačicom Deni Klajn.

Održala je večeras koncert u prepunoj

velikoj sali Centra „Sava“.

Iako sa 45 minuta zakašnjenja, za šta se pevačica izvinila i kao razlog navela da se u toku dana osećala loše, publika u Centru „Sava“ uživala je u jednoipočasovnoj svirci i izvanrednoj interpretaciji starih, ali i pesama sa najnovijeg albuma popularne belgijske grupe.

Medju pesmama koje su se čule na koncertu su bili hitovi „What’s a Woman“, „Don’t Cry For Louie“, „Puerto Rico“, „Just a Friend of Mine“, dok je najgromkiji aplauz publike izmamila pesma „Je L’aime Je L’aime“, odnosno prerada romske pesme „Djelem, Djelem“.

Na samom kraju koncerta, Deni Klajn je izvela popularnu numeru „Nah Neh Nah“, a tom prilikom na sceni joj je društvo pravio i sa njom igrao jedan od gledalaca.

Belgijsku grupu, koja u svojoj popularnoj muzici kombinuje soul, džez, romske pesme i klasičnu šansonu i koja je pre četiri godine dvaput za redom rasprodala koncerte u Beogradu, čine, pored Klajnove, pijanista, violinista, gitarista, trubač, basista i bubnjar.

Sastav, nastao pre više od dve decenije kao trio koji je, uglavnom, izvodio romske pesme, objavio je prošle jeseni novi album „Comme en est venu“, prvi na francuskom jeziku.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Vaya Con Dios peva opet u Beogradu

Vaya Con Dios – Just a Friend of Mine /text i video/

Vaya con dios – Puerto Rico /text i video/


Nema komentara na “Grupa ‘Vaya Con Dios’ napunila Centar ‘Sava’”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump