Igor napisao: Maci treba metak u čelo!!!?

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Pevač Igor, nevenčani suprug pevačice Mine Kostić.

Postavio je na svom profilu na socijalnoj mreži „fejsbuk“ status u kojem je ozbiljno zaprećeno farmeru Draganu Marinkoviću.

– Ovog Macu ne treba izbaciti sa farme, njemu treba metak u čelo i baciti govno na đubre da istrune – stoji na Igorovom profilu.

– To stoji na mom profilu, ali ne znači da sam ja to napisao. I sami znate da ima mnogo lažnih profila. Ja neću demantovati da sam napisao, ali vam neću ni potvrditi. Da li Maca zaslužuje metak u čelo i sve što je napisano, ja to ne znam – rekao nam je Kostić, dodajući ipak da je revoltiran Macinim ponašanjem prema Mini.

– Najviše me je iznervirao kada je rekao da je Mina Miloševa ljubavnica. Kapiram da ga Miloš nervira pa se tako ponaša prema njemu, ali Mina ni mrava nije zgazila na farmi, a kamoli se nekom zamerila, tako da ne može tako da se ponaša prema njoj. Maca je ogorčen što Mina nije izašla kad je Đus izbačen. Pa zašto da izađe kad nije ništa uradila?! Pa šta ako joj je Ivan brat? Isto bih i ja postupio. Poznajem Macu, ali ne znam šta mu se sad dešava, ne prepoznajem ga. Verujem u Minu i uveren sam da će ostati do kraja na farmi.

izvor: Alo.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 2 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Igor reklamira Minu!

Dragana i Mina prestale da se druže?

Bivši Farmeri i svađa u emisiji „Magazin In“


Tagovi: [ , , , , ]

2 komentara na “Igor napisao: Maci treba metak u čelo!!!?”

  • svrcko
    27 maja, 2010, 16:47

    Clap MINA DO BOBEDE Dance Dance

  • 28 maja, 2010, 22:12

    MINA DO POBEDE,VREDNA REALNA,DA NIJE BILO MINE KO ZNA STA BI BILO SA MILOSEM,STITILA GA JE,JER JE VIDELA DA SU SVI PROTIV MILOSA I DA NISU U PRAVU,MINA JE SAMO ISKRENA REALNA I VREDNA, MINA SVAKA TI CAST SRBIJA JE PONOSNA NA TEBE I NA MILSA

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump