Ivana Banfić najavila tužbu protiv Vlatke Pokos

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Nakon što je Vlatka Pokos u medijima najavila da je u svojoj knjizi napisala kako joj je Mia Begović okrenula leđa i postala prava neprijateljica.

Pa još navela niz

pikantnih detalja iz svog bračnog života sa Josipom Radeljakom Dikanom, hrvatska štampa bruji o ovoj vrućoj temi. Na Vlatkine navode se osvrnula „prozvana“ Mia Begović. „To ne zaslužuje niti moj komentar. Neki ljudi se trude biti zanimljivi svojim znanjem, ugledom, projektima, ako hoćete i lepotom, a neko nije našao bolji način da sam po sebi bude atraktivan. I ne mislim da će to ostaviti ikakvog dubljeg traga ni na čitatelje, ni na moje gledaoce“, rekla je za Mia.

Osim nje, Vlatka je u knjizi spomenula i Ivanu Banfić kao i Alku Vuicu, kako smo već pisali. Pokos tvrdi da je Dikan prvi put udario kada je napravila ljubomornu scenu zbog Banfićeve. „Apsolutno o tome nemam pojma, niti se sećam da sam Dikanu išta šaputala na uvo, samo znam da smo bili na večeri“, rekla nam Ivana i dodala da je na moru. „To je bilo pre iks godina, sećam se da me tad upoznala sa Dikanom i to je sve“, kaže pevačica i dodaje da se ne želi da se bavi takvim stvarima, jer Vlatka samo traži način da privuče pažnju. Ivana kaže da je čak spremna i da tuži Vlatku ukoliko nastavi na taj način da priča o njoj. „Vlatka želi da skrene pažnju na sebe da bi se prodala knjiga. To ne podržavam i ako se i dalje nastavi, spremna sam i na privatnu tužbu“, kaže pevačica za portal „Index“. Ceo slučaj je komentarisala i Alka Vuica koja Vlatku smatra psihički nestabilnom.

„To što Vlatka Pokos radi prvenstveno je sramotno za nju samu i moram reći da je iskreno žalim i smatram da je psihički nestabilna osoba“, rekla je Alka i tvrdi da je Vlatki „samo učinila dobro“ te joj napisala jedan od najvećih hitova u karijeri – „Ne tražim ništa“. „Upoznala sam je sa Josipom Radeljakom koji ju je prigrlio nakon što ju je bivši dečko Zlatko Maletić izbacio. Nikada nisam o njoj govorila ništa ružno osim što sam sa još dvadesetak svedoka bila pozvana da svedočim o njenom zlostavljanju male Lane u postupku koji se protiv nje vodi“, tvrdi Vuica. Alka kaže kako se šokirala kad joj je mala Lana ispričala neke detalje svog odnosa sa pomajkom. „Nakon što je Lana odbijala da vidi svoju maćehu posle razlaza sa Dikanom, upitala sam je jednom suptilno, dok smo zajedno pravile kolač, je li istina da ju je Vlatka tukla, jer je tako jednom slagala za dobijenu masnicu pod okom da je pala i udarila se, a kasnije se ispostavilo da je masnica posledica Vlatkinog šamara. Na moje pitanje Lana je odgovorila da nije rekla tati istinu jer se bojala da će je Vlatka ubiti, pošto joj je tako i zapretila. Na moje pitanje je li Vlatka bila ipak i dobra prema njoj i nedostaje li joj, Lana je rekla da je ne želi više videti i da je prema njoj bila dobra samo kad je tata bio kod kuće“, kaže Alka Vuica. Pogodila ju je i Vlatkina rečenica u kojoj navodi da je Alka „oduvek živela životom koji bi se teško mogao nazvati porodičnim“. „Nemam nikakvu nameru da raspravljam o mom porodičnom životu sa osobom koja je jedino dete koje joj je Bog podario na starateljstvo – zlostavljala. U njenim godinama ja sam imala odraslo dete, zavidnu karijeru, svoju vlastitu kuću i svoj auto. Nikada mi niko nije kupio ni bundu, ni haljinu, ni torbicu, ni gaćice, niti mi je finansirao album. Sve što sam postigla u životu, postigla sam svojim mukotrpnim radom, te sam odgojila i othranila svog sina kojim se danas ponosim i koji je ponosan na mene“, zaključuje Alka.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Alka Vuica: Tajči je malo zbunjena!

Madonine komšije podnele tužbu protiv nje!

Alka se kandidovala za predsednika Hrvatske?!


Nema komentara na “Ivana Banfić najavila tužbu protiv Vlatke Pokos”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump