Ivana Peters želi drugo dete!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Pevačica rok grupe „Negativ“ Ivana Peters posetila je jednu beogradsku privatnu kliniku kako bi se pripremila za zdravstvene preglede.

Pred drugu vantelesnu oplodnju,

prenosi magazin „Stori“. Na drugu bebu, Ivana i njen bivši suprug Aleksandar Peters odlučili su se nakon što je njihova ćerkica Sara, takođe začeta vantelesnom oplodnjom, izrazila želju da dobije sestru. “Iz mog primera jasno je da ništa nije nemoguće jer sam pre vantelesne oplodnje imala dve teške operacije kojima su mi odstranjeni desni jajnik i desni i levi jajovod, a onda i cista na levom, kao i nebrojene priraslice u stomaku. Nakon toga sam iz prvog puta zatrudnela zahvaljujući veštačkoj oplodnji i carskim rezom dobila Saru. Iako sa teškom istorijom bolesti, nisam odustala, pa verujem da su čuda zaista moguća i rezultat koji na kraju dobijate zaista nema cenu”, ističe Ivana Peters, koja se nedavno pomirila s bivšim mužem, od koga se pre dve godine rastala, a prošle i zakonski razvela.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Goca Tržan i Ivana Peters: Nismo se posvađale

Ivana Peters: Ćerka Sara mi je najveći fan

Adrijana Lima i Marko Jarić očekuju drugo dete


Nema komentara na “Ivana Peters želi drugo dete!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump