Jedna Sekina tetovaža je skroz besmislena?!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Popularna pevačica Seka Aleksić ima nekoliko tetovaža na svom telu, od kojih je jedna slovo S na nozi, a tu su i stihovi španske pesme ’Esta ausencia’.

Zvezdice i ’Psst’ koju

je poslednju istetovirala. Međutim, jedan od Sekinih tatua nema nikakvo značenje, a radi se o tekstu na arapskom, koji nije dobro napisan i samim tim je potpuno besmislen.

Naime, Aleksićeva je na levoj strani leđa istetovirala tekst na arapskom, a nije poznato koje je značenje trebalo da ima. U arapskom jeziku postoji 28 slova, a da bi reči imale smisla, slova moraju da budu spojena.

Poznata folkerka se očigledno nije dobro raspitala pre nego što je uradila tetovažu, pa je prekršila osnovno pravilo arapskog pisma i napisala slova odvojeno, zbog čega je njena tetovaža sa odvojenim slovima potpuno besmislena.


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 4 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Seka istetovirala na kažiprstu “Psst…“

Seka i Veljko imaju nove tetovaže!

Sekin fan ima iste tetovaže kao i ona!


4 komentara na “Jedna Sekina tetovaža je skroz besmislena?!”

 • lana
  17 maja, 2010, 22:56

  koja je to ludaca Really Pissed

 • 3 avgusta, 2010, 9:04

  HA,HA,POZDRAVIO JE VUK KARADZIC…DOTICNOJ JE SVAKA DRUGA REC BIH TAKO DA JE MOJ SAVET DA NAUCI ZA POCETAK NAS JEZIK…A MOZDA JE BEZALA SA SRPSKOG JEZIKA U OSNOVNOJ SKOLI Clap

 • Anonimni
  24 septembra, 2010, 9:23

  kakva je kddkmdkm Really Pissed Really Pissed Really Pissed

 • Anonimni
  27 jula, 2016, 17:13

  Starving Shock

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump