JK će poslati igrače u karantin

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Jelena Karleuša se ozbiljno posvetila pripremama za svoj predstojeći koncert 15. maja u „Areni“, a, kako „Alo!“ saznaje.

I njena prateća grupa će imati specijalan, pomalo i rigorozan

tretman!

Naime, hirovita zvezda odlučila je da mnogobrojne igrače sedam dana pred koncert zatvori u karantin, kako bi bili odmorni, ali i izolovani pred nastup. Isto pravilo važiće i za nju. Da je pravi tiranin i da sve drži u gvozdenom stisku, dokaz je i to da niko od ekipe, pogotovo igrači, ne sme da puši, niti da diskutuje o koncertu i kasni na probe. Svako ko se bude oglušio o njene zahteve, izgubiće mesto u ekipi. Zbog brzih promena kostima, kojih će biti čak pet, JK je zahtevala poseban tunel ispod bine, koji će je povezivati direktno sa sobom u kojoj će menjati kompletan stajling.

– Možda jesam tiranin po viđenju nekih stvari, ali za mene je to vrhunski profesionalizam. Bez gvozdene discipline ne bih mogla da kontrolišem 150 ljudi koji sa mnom rade na ovom projektu – kaže Karleuša.

izvor: Alo.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 2 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


JK i „Šoumaster“ traže igrače za koncert

JK odabrala igrače za svoj koncert!

Papagaj koji zna sve igrače Mančester Junajteda!


2 komentara na “JK će poslati igrače u karantin”

  • Anonimni korisnik
    3 maja, 2010, 8:34

    Clap go jk go

  • neko
    3 maja, 2010, 12:27

    Sve žena ima; i volju da je na vrhu i pare i silikone gore i silikone dole….ma sve! Jedino u deficitu sa talentom, al dobro….ko zna, možda negde i to može da se kupi Razz

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump