JK već najavljuje i koncert na Ušću?! /intervju/

Kategorija [ Intervju, ZANIMLJIVOSTI ]

Jelena Karleuša obećala je spektakl na velikom koncertu 15. maja u „Beogradskoj areni“.

Pevačica će na bini od 550 kvadratnih metara pevati i igrati cela dva sata,

kroz četvorodelnu priču o nastajanju, životu, usponu i padu jedne dive.

– Koncert će izgledati onako kako vaša mašta ne može da zamisli! Pevaću, igraću, leteću te večeri vođena posebnom silom! Silom volje koja u meni bukti u želji da porušim sve granice i ućutkam sve dušebrižnike. Razuveriću sve neverne Tome i iz inata ću 25 pesama pevati uživo i istovremeno igrati. Sve stare pesme urađene su u novom aranžmanu i iz etnostila pomerene ka elektropop zvuku. Jedva čekam da publika sve to čuje i vidi.

Najavljujete i velika iznenađenja kada je tehnički deo koncerta u pitanju.

– Scenografija je delo umetnika Nikole Matijevića, dok će bina izgledati senzacionalno sa specijalnim efektima, hidrauličnim liftovima i pravim malim gradom asistenata. Na mamutskim LED ekranima biće prikazani spotovi za svaku pesmu, koje je režirao Dejan Milićević. Jednom rečju – spektakl!

Koliko vam je bilo teško da se izborite da sve izgleda kako ste zamislili?

– Svaka moja ideja je nailazila na puno nerazumevanje, sve što sam tražila, drugi su govorili: ‘To je nemoguće. ‘ Prolila sam mnogo suza i znoja, ali sam dokazala da je sve moguće. Teško je izboriti se za neki novitet u ovoj ekonomskoj situaciji. Zato ću na dan koncerta sebi staviti krunu na glavu kao rezultat svega što sam postigla u prethodnih 15 godina.

U koliko odevnih kombinacija ćete nastupiti?

– Imaću četiri glavne presvlake, za svaki deo koncerta po jednu, ali će se one u međuvremenu transformisati. Četiri promene kostima imaće i moji igrači. Darko Kostić je zadužen za celokupan vizuelni identitet koncerta, ponosna sam što poznajem takvog umetnika. Čovek je apsolutni genije!

Hoćete li da otkrijete nekoga od gostiju?

– U publici će biti veliki broj mojih kolega, dok će na bini zapevati neki od njih. Kao gosti pojaviće se moji partneri iz dueta, koje sam snimila sa Sašom Matićem, Markom iz „Ateljea Trag“ i Mirzom. Sve što ne otpevam u „Areni“, imaću prilike sledeće godine na Ušću, pošto sam već prihvatila ponudu da novi album promovišem tamo.

Imate li tremu?

– Iskreno, ne stižem da razmišljam o tome kako će izgledati u trenutku kada se pojavim. Postoji adrenalin koji me pokreće i neka pozitivna trema. Jedva čekam taj trenutak, jer posle mog koncerta stvari u Srbiji, bar kada je šou u pitanju, neće biti iste!

Pevačica odlučila da bude široke ruke

Pop zvezda Jelena Karleuša je pred svoj koncert u „Beogradskoj areni“, koji je zakazan za 15. maj, naglasila da će svi njeni fanovi, a i oni koji je ne vole ostati bez daha, a to zadovoljstvo će priuštiti i deci kolega tako što će im pokloniti karte.

– Pročitala sam danas da sam jednoj od koleginica ponudila karte za njenu decu, to naravno nema veze sa istinom, ali su mi dali dobru ideju, tako da ću svoj deci mojih kolega pokloniti karte za ovaj spektakl. Ali je bitno da naglasim da nijednu nisam podelila, kao što mnogi rade pred svoje koncerte. Publika će te večeri imati priliku da na sceni vidi i čuje Sašu Matića i Mirzu Hamzića sa kojima imam duete – prokomentarisala je Karleuša i dodala da je već sve ugovoreno za njen koncert na Ušću naredne godine u isto vreme.

– Svi će biti pozitivno šokirani i videti nešto što nikada niko nije imao prilike da predstavi našoj publici. Koncert će trajati dva sata, jer nije izvodljivo da duže izdržim na sceni, a u inat sam spremna da svaku pesmu otpevam uživo, i to uz jako teške koreografije. Ništa na našoj sceni neće biti isto nakon 15. maja, a dogodine je rezervisano Ušće – rekla je Jelena i dodala da će „Arena“ imati pojačano obezbeđenje i spolja i unutra jer su deca u velikom broju njeni fanovi.

– Atina i Nika neće biti na koncertu jer su jako male, a i ja nisam pristalica toga da se deca dovode na tako velike manifestacije. Duško će svakako biti prisutan, ali najbolji sud kako je sve prošlo doneće publika – rekla je JK i prokomentarisala izjavu koju je nedavno dala, a tiče se gej populacije i zastava koje će biti na sceni.

– Što se tiče „gej zastava“, i to ću ostaviti kao tajnu, ali želim da istaknem da to neće biti nikakva provokacija, već ću kao i do sada podržati različitost, a verujem i mnoge navesti da drugačije razmišljaju – završila je Jelena.

Mirza između Cece i Jece

Bosanski pevač Mirza Hamzić, koji je otpevao poznati duet sa Jelenom Karleušom „Insomnija“, ispunio je sebi želju kada je na žurki posle koncerta Marije Šerifović upoznao Cecu Ražnatović.

– Iako sarađuje sa njenom „ljutom protivnicom“, Mirza je imao želju da upozna Cecu, pa je iskoristio priliku u klubu „Teatro“ da joj priđe. Ceca je bila ljubazna, slikala se sa njim, čak su i nekoliko minuta ćaskali – rekao je naš izvor koji se zatekao na licu mesta.

izvor: Pressonline.rs, Alo.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 2 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


JK: Napraviću zemljotres na Ušću

JK najavljuje spektakularni koncert u maju u Areni!

JK se uveliko priprema za koncert u „Areni“


2 komentara na “JK već najavljuje i koncert na Ušću?! /intervju/”

  • lana
    17 maja, 2010, 22:59

    od spektakularnog koncerta nije bilo ništa Laugh

  • Anonimni korisnik
    19 maja, 2010, 9:03

    The Diva Wilt Wilt Wilt Wilt

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump