Katarina Radivojević ide na sud zbog Batlera

Od kako je Džerard Batler došao u Beograd, ime glumice Katarine Radivojević često se pominjalo uz njegovo.

Mediji su danima brujali o njihovom zajedničkom izlasku u

klub ’Plastik’, gde je Zone navodno glumila Batlerovog telohranitelja i branila novinarima da mu se približe.

Katarina se tek sada oglasila povodom ovih napisa, i to iz Hrvatske, gde se trenutno nalazi. Odlučno je demantovala priču da je želela da ulovi holivudskog glumca, kao i tvrdnje da mu je izigravala stražara u noćnom klubu, zbog čega ju je on opomenuo.

„Ta priča je zlonamerno plasirana. Reč je o netačnoj informaciji koju je objavio novinar kojem sam ja pre dve godine opalila šamar. On mi se na taj način i dalje sveti. Izmišlja neistine i priča ružne stvari o meni“, rekla je Radivojevićeva za Index. „To mi je uradio pre dve godine kada je takođe objavio neke lažne informacije o meni i za to dobio šamar. Tada ga nisam tužila, ali sada ćemo to rešiti na sudu“, dodala je, ne otkrivši ime dotičnog novinara.

Ona se osvrnula i medijsku pažnju koju je Batlerov boravak u srpskoj prestonici izazvao, ocenivši je kao preteranu.

„Shvatam da smo mi mala sredina koju je posetila neka velika, javna osoba iz Holivuda, ali ja nisam želela da se pridružim tom trendu“, kaže Katarina. „Jedina sam od svih javnih ličnosti koja je provela vreme s njim, a da nisam davala izjave povodom toga, jer ne želim da ispada kako se hvalim i želim time da privučem medijsku pažnju.“

Katarina je dodala i da je Džerarda upoznala površno pa da nema izgrađeno mišljenje o njemu, ali joj je bilo drago da mu bude vodič kroz Beograd.

„Meni je bilo jako drago da sam ga upoznala i da sam mu na neki način pokazala Beograd, makar se on sasvim dobro u tome snalazi sam, svaku noć luduje i mislim da mu baš odgovara grad,“ zaključila je glumica.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Katarina Radivojević opet se obnažila na filmu

Katarina Radivojević izbačena iz restorana

Katarinu Radivojević tukli u restoranu?!


Nema komentara na “Katarina Radivojević ide na sud zbog Batlera”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump