Kritičari osuli paljbu po filmu „Seks i grad“

Dostignuće filma „Seks i grad 2“ – gori je od prvog dela

Američki kritičari nisu bili blagonakloni prema novom ostvarenju Majkla Patrika Kinga „Seks i grad 2“

Jednoglasna ocena vodećih američkih filmskih kritičara je da su glumice prestare, da film „traje…i traje…i…traje“ dva, i da je jedini uspeh celokupne ekipe to što su uspeli da snime film koji je „gori od prvog dela“.

Iako filmski kritičari ne štede nove avanture četiri Njujorčanke, publika je ta koja će dati „poslednju reč“ – „prva“ je da su bioskopske sale širom Amerike pune, kao i da je film za prvi vikend prikazivanja zaradio više nego „Seks i grad“.

Ipak, filmski sajt „Rotten Tomatoes“ piše da je film gori od prvog dela, i da je to njegovo jedino dostignuće, a onda ostvarenje uporedio sa plastičnom hirurgijom. „Ovo je isto kao kada hirurg na sve moguće načine pokušava da podigne i zategne lice (likove), a onda napravi karikaturu“.

„OK“ magazin „Seks i grad 2“ poredi sa horor filmom – „doduše, ne može svaki horor film da me toliko ‘uplaši'“, napisao je kolumnista magazina, dok je jedan gledalac na sajtu Imdb.com, verovatno mladić koji je morao da ostavi utisak na svoju lepšu polovinu, ostavio komentar „ovaj film se ne gleda, on se trpi“.

Ostali komentari su uglavnom zlobni i tiču se izgleda glavnih glumica, ali „Vašington Post“ piše da „autori filma imaju lošu predstavu o ženskoj superiornosti“. List je objavio tekst „Seks i grad 2: loš put bez cilja“ u kojem piše da bi „neki fanovi, nakon gledanja filma, mogli da pomisle da ih režiser kažnjava. A, bili su toliko odani…“.

izvor: Mondo


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Penelope Kruz u filmu „Seks i grad“

Seks, grad i Dženifer Lopez?

Snima se drugi nastavak filma “ Sex i grad“ !


Tagovi: [ , , , ]

Nema komentara na “Kritičari osuli paljbu po filmu „Seks i grad“”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump