Lepa Lukić pokazala muža posle 12 godina!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Legendarna pevačica narodne muzike Lepa Lukić konačno je, posle dvanaest godina, pozirala fotoreporteru našeg lista sa svojim suprugom.

Milan Milanović,

koji je iz Kanade specijalno došao na otvaranje restorana „Dva putića“.

Na ovom događaju mnogi njeni prijatelji su upoznali Lepinog životnog pratioca.

– Nije se on prvi put pojavio posle toliko godina jer je uvek bio tu, dolazio je stalno, samo što mi ne želimo da se na taj način reklamiramo. Dogovorili smo se da je tako pametnije jer ne želim da mi se u ovim godinama neko petlja u život. Evo, sada smo prihvatili da se slikamo na ovakvom dešavanju, ali on je taj koji ne voli da se provlačimo po novinama – rekla je Lepa za „Alo!“.

– Restoran sam otvorila mom jedinom bratancu Radetu i snaji Veri, koju obožavam, jer da je tražio, bolju ne bi je našao. Sada sam ispunila želju moje majke, koja mi je na samrti držala za ruku i rekla da budem uz njenog unuka. Oni će da vode posao, a ja sam tu da im pomognem. Naziv „Dva putića“ je nekako logičan jer je to pesma koja je na neki način obeležila moju karijeru – istakla je Lepa i dodala da će se u restoranu služiti naša tradicionalna hrana, a skoro svake večeri će biti akustične muzike.

Osim supruga Milana, na otvaranju restorana pojavili su se mnogi Lepini prijatelji i kolege poput Predraga Živkovića Tozovca, Predraga Cuneta Gojkovića, Divne Karleuše, Bokija 13, Usnije Redžepove i doktora Boška Đukanovića.

Boki 13 igrao za Tozovca i Cuneta!

Makedonski šoumen Boki 13 uživao je u muzici i glasu Tozovca i Cuneta, te je u jednom trenutku ustao i zaigrao samo za njihove oči. Kako su njih dvojica reagovali najbolje pokazuju fotografije. Boki je, inače, poznat po dobrom raspoloženju, te je i ovog puta razveselio sve prisutne, a u jednom trenutku je i zapevao, što je Lepu oduševilo.

izvor: Alo.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Posle 18 godina Lepa Brena pevala u sarajevu

Lepa Lukić: Tužiću Eru!

Dara: Lepa Lukić mi je prorekla uspeh!


Nema komentara na “Lepa Lukić pokazala muža posle 12 godina!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump