Marija Šerifović pomirila roditelje!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Na prvom velikom solističkom konceru u beogradskoj „Areni“, Marija Šerifović uspela je da spoji roditelje.

Koji su je sve vreme bodrili iz jedne od VIP loža i koji su se u

jednom trenutku poljubili pred fotoreporterima.

Očigledno su mama Verica i tata Rajko uslišili ćerkinu želju sa prošlog koncerta u centru „Sava“ kada im je pručila da su mogli bar da sednu jedno pored drugog.

Sa malim zakašnjenjem, Marija se pojavila pred oko 8.000 ljudi u beloj majci i suknji otpevavši pesmu „Kada ljubiš anđela“ i pozdravivši okupljene rečima „O Bože, koliko je teško doći dovde“, da bi se potom šaljivo obratila fotoreporterima.

– Nemojte da slikate šta imam ispod suknje – poručila je Marija.

Mariji se u jednom trenutku na pozornici pridružio polubrat Danijel Pavlović, koji ju je na klaviru pratio u pesmi „More pelina“. Ovo je ujedno bio njihov prvi javni zajednički nastup.

I onako uzavrelu atmosferu podgrejao je izlazak na scenu našeg ovogodišnjeg predstavnika na pesmi „Evrovizije“ Milana Stankovića, koji je otpevao pesmu „Ovo je Balkan“. Domaćica večeri je sa puno emocija horski sa publikom otpevala i „Molitvu“.

Pred sam kraj koncerta, Marija je pala na sceni. Pevačica se u jednom trenutku saplela i opružila po bini, ali se brzo uz pomoć momaka pridigla i nastavila koncert. Na kraju, Šerifovićeva se putem video bima obratila svom partneru.

– I na kraju poruka za mog anđela. Hvala za 22 divna meseca. Bez tebe sve ovo vreme ne bi bilo skoro ničega. I dalje verujem u tebe. I u nas – rekla je ona.

Podrška Cece i Nataše

Pevačicu su iz VIP loža pored roditelja podršku pružile i mnogobrojne kolege,među kojima su bili Ceca Ražnatović sa sestrom Lidijom i zetom, Leontina i Filip Pat, Džej sa ćerkom i zetom, Nataša Bekvalac koja je sve vreme stajala sa sestrom Kristinom i Goranom Stamenkovićem, direktorom produkcijske kuće „Emoušn“, zatim Kemiš sa ćerkom Zlatom, Zlata Petrović, Ogi Radivojević sa suprugom, Tijana Dapčević i mnogi drugi.

izvor: Alo.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Marija Šerifović prodaje garderobu!

Marija Šerifović otvara kafić na Novom Beogradu!

Marija Šerifović komponovala za Cecu


Nema komentara na “Marija Šerifović pomirila roditelje!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump