Marijana Mateus i Nikola Rokvić u šemi?!

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

Marijana, bivša supruga legendarnog fudbalera Lotara Mateusa.

Već mesec dana tajno se viđa sa mladim pevačem Nikolom Rokvićem, saznaje „Alo!“

iz izvora bliskih popularnom paru.

– Marijana i Nikola se poznaju već dugo, upoznali su se preko zajedničkih prijatelja. Iako je između njih postojala „hemija“ već od prvog susreta, oboje su bili u vezama i nisu želeli da to kvare. Pošto su oboje odnedavno slobodni, počeli su intenzivnije da se viđaju, a simpatije su prerasle u nešto više, pa tako u poslednje vreme sve više vremena provode zajedno. Ipak, oboje su iskusni kada su mediji u pitanju, pa se trude da svoju vezu sakriju od javnosti. Viđaju se uglavnom po privatnim stanovima ili lokalima koje drže njihovi prijatelji i jedino tada se opuste i pokazuju međusobnu naklonost – kaže naš dobro obavešteni izvor i dodaje da će sigurno još neko vreme dati sve od sebe da sakriju vezu od drugih.

– Iako su oboje slobodni i nemaju razloga da se skrivaju, dok ne uvide da li je to između njih samo strast i prolazna avantura ili ljubav, neće obelodaniti bilo šta. Posebno su oprezni jer znaju da će zbog toga što je ona četrnaest godina starija od njega mnogi na vezu gledati sa neodobravanjem. Čak i kada ih prijatelji, kojima je javljeno da su Nikola i Marijana viđeni zajedno, upitaju šta se to dešava između njih, oni se samo zagonetno osmehnu ili demantuju da postoji bilo šta osim prijateljstva. Tako je on nedavno bio i na promociji njene knjige, ali su se samo jednom fotografisali zajedno a potom trudili da budu što dalje jedno od drugog – zaključuje naš sagovornik koji je insistirao na anonimnosti.

U želji da saznamo šta popularni par ima da kaže, pozvali smo ih, ali se Nikola nije javio do zaključenja ovog broja, dok je Marijanina PR služba demantovala naše saznanje.

– To su gluposti. Napišite da Marijana demantuje sve – kroz smeh nam je odgovorila Ivana, PR menadžer Mateusove, koja je spremno dočekala naše pitanje jer se nije ni konsultovala sa Marijanom pre nego što nam je dala odgovor.

A na poklon stan od bivšeg supruga Miodraga!

Mnoge žene muku muče da od bivših muževa izvuku alimetaciju, ali Marijana Mateus ne samo da nema takvih problema, nego od nekadašnjih supružnika dobija i skupocene darove! Tako joj je nedavno njen prvu suprug Miodrag Kostić Kole poklonio luksuzni stan od 90 kvardratnih metara u zgradi nadomak „Beogradske arene“, a prvi komšija joj je Vladimir Radmanović, košarkaš NBA tima Golden strejt. „U prvi mah nagađalo se da je stan kupila od novca dobijenog nakon razvoda od Lotara Mateusa. Međutim, nije bilo potrebe da troši te pare, jer je Miodrag odlučio da joj prepiše stan koji je nešto ranije kupio za sebe“, naglašava izvor za „Kurir“. Kolika je tačna vrednost poklona? Nova vlasnica luksuznog stana je rekla: „To ćete pitati Miodraga, ja sam u Parizu.“

izvor: Alo.rs, Kurir


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 2 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Marijana Mateus bila Koletova ljubavnica!

Marijana i Nemeš stalno zajedno!

Nikola Rokvić napušta narodnjake!


2 komentara na “Marijana Mateus i Nikola Rokvić u šemi?!”

  • tajčica
    11 maja, 2010, 0:30

    NIKOLA, TI MOŽEŠ I ZASLUŽUJEŠ MNOGO, MNOGO, MNOOOGOOO BOLJE! IDK

  • Nikola
    3 oktobra, 2010, 3:13

    Mrijana Mateius i Nikola Rokvić nisu u šemi,nikada nisu bili i nikada neće biti.

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump