Mik Džeger: „Stonsi“ će opet na turneju

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Frontmen benda The Rolling Stones Mik Džeger kaže da će grupa ponovo na turneju, ali nije otkrio kada.

„Bilo bi glupo reći da neće biti drugih turneja ‘Stonsa’

zato što volim turneje i uvek verujem da će ih biti još. Ali kada – to još ne znam“, rekao je Džeger u radio-dokumentarcu koji će u Velikoj Britaniji biti emitovan u nedelju i ponedeljak.

Poslednja svetska turneja grupe „A Bigger Bang“, u okviru koje su posetili i Beograd, trajala je od avgusta 2005. do avgusta 2007. i sa više od pola milijarde dolara postala turneja sa najvećom zaradom u istoriji muzike.

Članovi benda 65-godišnji Mik Džeger i Kit Ričards, 67-godišnjii Čarli Vots i 61-godišnji Roni Vud su početkom prošle godine dobili ponudu za koncerte po SAD, ali od turneje nije bilo ništa.

Bend je u međuvremenu objavio remasterovano izdanje svog prvog live albuma snimljenog u Medison skver gardenu 1969. godine, a gitarista Kit Ričards je otkrio i da za kraj ove godine planiraju novi album.

izvor: Mondo


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


„Stonsi“ kreću ponovo na turneju!

Rolingtonsi najavili turneju!

Oduševio ga Mik Džeger!


Nema komentara na “Mik Džeger: „Stonsi“ će opet na turneju”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump