Milica: Nisam pokušala da se ubijem /video/

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Pevačica Operacije Trijumf Milica Majstorović ćutala je srpskim medijima.

A onda prvi ekskluzivni intervju nakon boravka u bolnici dala hrvatskom

“inMagazinu”. U njemu demantuje da je pokušala sebi da oduzme život i kaže da je razlog za loše zdravstveno stanje bila anemija.

Milica je hrvatskim medijima u video obraćanju rekla i da je ekskluzivni intervju koji je navodno dala za jedan domaći tabloid lažan. Tvrdi da je novinarka tabloida na jednom događaju pratila nju i njenog dečka, a onda iskoristila razgovor koji su neslužbeno vodile. Pevačica je zbog toga najavila da sprema tužbe protiv brojnih medija.

Milica trenutno uživa u veridbi sa Nikolom, iako nema planove za svadbu u bliskoj budućnosti. Trenutno je fokusirana na pripremanju prijemnog ispita za Džez akademiju u Gracu, ali još uvek nije spremna da govori o svojim problemima.

‘Kada se sve bude sabralo, daću izjavu kojom ću sve objasniti’, zaključila je Milica, koja priznaje da nije znala da se nosi sa slavom, te da je to izazvalo psihički slom.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Milica porukama najavila da će se preodzirati

Milica Majstorović snima album!

Milica Majstorović: Oporavak uz dečka


Nema komentara na “Milica: Nisam pokušala da se ubijem /video/”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump