Mirjana: Mini su najpotrebnije pare!

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

Bivša mis Srbije Mirjana Božović, koja je preksinoć izašla sa farme, kaže kako bi volela da pobedi Mina Kostić jer su njoj najpotrebnije pare.

Naime, Mira misli da je folk pevačica

trenutno najugroženija jer ima malo dete, a još uvek živi sa majkom.

– Na farmi su mi bili dragi Milena, Nemanja, Maja, Firči, Gagi, ali mislim da definitivno Mina treba da odnese pobedu jer je vredna, vesela i puna energije, što poslednjih dana gubi u kući, a i njoj je novac najpotrebniji jer ima malo dete i zaslužila ih je – kaže Mira.

Dodaje da joj se Miloš u izolaciji poverio i priznao da je sve lagao i da je to njegova taktika.

– Miloš mi je u izolaciji rekao da nas je obmanjivao sve vreme i da je laž sve u vezi s pritiskom i njegovom bolešću i da će svojom taktikom izbaciti sve farmere i pobediti. On je stariji čovek i mislim da njegovim godinama ne priliči da se tako ponaša i posesivno bori za pobedu, vređajući sve oko sebe, kao i porodice ukućana – rekla je Mira. Inače, bivša mis je bila najbliža sa Nemanjom i Milenom i kaže da je tek po izlasku saznala da je situacija među njima toliko ozbiljna.

– Kada su se svađali, uvek su se sklanjali u stranu, tako da mi u kući nismo znali detalje, ali sam videla kad sam izašla da je to prelazilo granice normale, pa i to da je Nemanja čak pljunuo Milenu, i bila sam šokirana. Svaki par bi u kući poludeo, možda bio ljubomoran na slične situacije, ali ipak mislim da nije bilo potrebe za takvim ponašanjem – zaključila je Božovićeva.

izvor: Alo.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Farma: Mirjana ispala, Đus diskvalifikovan!

Nemanja ispao, Miloš kupuje Mini psa!

Mirjana Božović šeta stomačić!


Jedan komentar na “Mirjana: Mini su najpotrebnije pare!”

  • maxi
    25 maja, 2010, 16:33

    mira je slatka i simpatična,bila mi je medju favoritima

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump