Mirza zabranio „Insomniju“ Karleuši!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Bosanski pevač Mirza Hamzić ljut je na pevačicu Jelenu Karleušu jer ga, kako kaže, nije pozvala na koncert.

A posledica je da je njegov advokat poslao zabranu za

emitovanje video-zapisa megahita „Insomnija“.

Mirza je, kako saznajemo, pre nekoliko dana zvao Karleušu i slao joj poruke u kojima je naglasio da se neće pojaviti na koncertu i pretio zabranama emitovanja pesme u „Areni“.

– Ne nastupam na koncertu, niti sam pozvan. Postoji multimedija koja je snimljena, ali je trebalo uživo da pevam, tako da je moj advokat posao njenoj produkcijskoj kući zabranu za emitovanje tog snimka – rekao je Hamzić i dodao da mu je Jelena uputila poruku u kojoj je naglasila da se ne boji njegovih pretnji.

– Dobrovoljno si snimio taj video, tako da sada možeš samo da sediš i plačeš – bila je, kako Hamzić tvrdi, jedna od Karleušinih poruka.

S druge strane, iz tabora pop pevačice poručuju da će pesma „Insomnija“ biti izvedena onako kako je i planirano.

– Jelena je velika zvezda koja je uvek rada da pomogne svojim kolegama koji su na početku karijere. Ovo je jedan od primera kada ljudi to ne znaju da cene na pravi način. Ovo je samo ružan način na koji je Mirza želeo da skrene pažnju na sebe pored svega što je Jelena učinila za njega. Mirza je na naš poziv došao iz Tuzle u Beograd i dobrovoljno snimio multimedijalni snimak za „Insomniju“, koja će, uprkos neosnovanim pretnjama, biti izvedena – rekao je za naš list njen PR Zoran Birtašević, dok u njenoj produkcijskoj kući „Šoumaster“ tvrde da nisu primili nikakav zahtev za zabranu od Mirze i njegovog advokata.

No, kako stvari stoje, Jelena se očigledno neće obazirati na zabranu i zatvoriće spektakl u „Areni“ pesmom „Insomnija“ a da li će to rezultirati sudskim sporom ostaje da se vidi.

Marina Tucaković: Podržavam Jelenu!

Marina Tucaković, koja je spojila JK i Mirzu i napisala tekst za pesmu, nakon novog razvoja događaja ostala je u šoku.

– Njih dvoje su mi delovali kao savršen spoj za „Insomniju“, što se ispostavilo kao dobra procena, ali mi nije jasno zašto Mirza sada to radi, kada je sigurno da ga je Jelena dobro progurala. On je dobar momak, ali ja sa Jelenom sarađujem i volim je neizmerno, tako da ću uvek stati na njenu stranu, a i ne može on da zabrani „Insomniju“ na koncertu – bila je izričita Marina.

izvor: Alo.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Jelena Karleuša: Ostaviću gledaoce bez daha!

Parodija na „Insomniju“ od JK /video/

Pesma JK “ Insomnia“ obara sve rekorde!


Nema komentara na “Mirza zabranio „Insomniju“ Karleuši!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump