Nina Morić: Ne bojim se starenja, sve dok ima…

Kategorija [ Moda, ZANIMLJIVOSTI ]

Tridesettrogodišnja hrvatska manekenka Nina Morić za sebe kaže da više nije toliko tašta. Tako se našalila da se starenja ne boji – sve dok postoji botoks!

Ona je nedavno na

Malti snimala scene za film „Stalker“, u kojem glumi balerinu koju proganja psihički oboleli obožavalac. Nina je otkrila tamošnjim medijima kako se u filmu radi zapravo o psihološkom nasilju nad ženama. Smatra da je glavnu ulogu dobila zbog sličnosti njene i sudbine plesačice koju glumi. Italijanski mediji svojevremeno su budno pratili njen brak sa Fabricijom Koronom, a manekenka je izjavila da je u tom razdoblju bila žrtva psihološkog nasilja. Nina je otkrila kako se trenutno oseća super i da uživa u životu. Na Maltu je došla s dečkom Martinom Evansom (25), dok je njen sin Karlos ostao u Italiji. Nina više ne namerava da pozira za kalendare i da igra kao zabavljačica u raznim televizijskim šou-programima. Rekla je da to prepušta mlađim devojkama.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Manekenka Nina Morić piše knjigu!

Nina Morić u emisiji pokazala skoro sve!

Nina Morić se ne kaje zbog operacija!


Nema komentara na “Nina Morić: Ne bojim se starenja, sve dok ima…”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump