Olja Karleuša: Braja mi nije napisao hit!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Olja Karleuša isprozivala tekstopisca Dragana Brajovića zato što joj nije napisao nijedan hit iako mu je masno platila za četiri pesme

Pevačica Olja Karleuša razočarana

je u Dragana Brajovića, jer joj nije napisao nijedan hit!

Ona mu je dobrano platila da se na njenom drugom album „Ljubavna terapija“ potpiše kao autor pesama, ali na kraju nije dobila ono što je želela i za šta je iskeširala silne novce.

Gostujući u emisiji „Bez maske“ na televiziji BN, Olja je burno reagovala na konstataciju voditelja Siniše Medića da su Braja i Marina Tucaković naši najskuplji tekstopisci, jer su u svojoj karijeri imali fantastične numere.

– To nije uopšte pravilo! Eto, vidiš, meni je Braja pisao četiri pesme i nijedan hit – brecnula se Karleuša.

Šta se zaista desilo između nje i Dragana pre pet godina, kada je pomenuti album nastajao, i koliko je platila za to razočarenje, pokušali smo da saznamo od pevačice.

– To što se nijedna pesma koju je napisao Braja nije izdvojila smatram isključivo njegovim minusom! Verovatno je tada meni pisao šablonski iako je imao mogućnost da napravi hit – naglasila je folkerka, ali nije želela da otkrije koliki je novac bio u pitanju.

A šta veli Braja na sve ovo? Odmara se u Egiptu i ne bere brigu.

– Nemam komentar i ne mislim ništa o tome – bilo je sve od njega.

izvor: Kurir


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Braja nazvao Bubamaru prasetom?!

Braja: Seka je prodala više ulaznica od Jelene

Nova pesma Olje Karleuše „Zicer“ /video/


Nema komentara na “Olja Karleuša: Braja mi nije napisao hit!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump