Rijana pala na koncertu u Londonu /video/

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Pop senzacija sa Barbadosa imala je u ponedeljak koncert u londonskoj ’O2’ areni, gde se, obučena u crni korset, trudila da zadivi publiku svoji nastupom.

Međutim,

jako visoke štikle koje je imala na kratkim čizmicama izgleda da su bile previše za Rijanu, pa je usred nastupa pala.

Na početku izvođenja pesme ’Te Amo’, dok je polako silazila niz stepenice ka centru scene, 22-godišnja pevačica je za trenutak izgubila ravnotežu i iskrenula nogu. Međutim, kao pravi profesionalac, Rijana se odmah pridigla i nastavila sa nastupom kao da se ništa nije dogodilo.

Ovo nije prvi put da je tamnoputa pevačica pala na sceni, jer je prošlog meseca na koncert u Marseju gotovo ’preklizala’ jedan deo bine. Rijana se tada okliznula i pala, ali je kao i sada nastavila da peva. Koncerti u Francuskoj i Engleskoj predstavljaju evropski deo njene svetske turneje ’Last Girl on Earth’.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Rijana se prosula po bini

Madoni pozlilo na koncertu u Sofiji! /video/

Britni i Rijana snimaju duet!/video/


Nema komentara na “Rijana pala na koncertu u Londonu /video/”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump