Rijana planira da istetovira celo telo. Wtf?

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Rijana je ove godine zauzela šesto mesto na „Maksimovoj listi Hot 100 lepotica“, a ovih dana je izjavila da je prosto luda za tetovažama.

Pa će zato celo svoje telo oslikavati tatuima

sve dok na njemu bude praznog prostora. Riri su novinari pitali planira li uskoro da postane majka, na šta je pevačica odgovorila: „Prinovu ne planiram u skoroj budućnosti, nove tetovaže će biti jedini `dodatak porodici`“. Rijana za sada ima 13 tetovaža, među kojima su nota na njenom gležnju, lobanja sa mašnom iza gležnja, molitva na sanskritu na bedru, kao i natpis „Sloboda u Hristu“ na arapskom, a istetovirala je i pištolj na svom telu. Dvadesetdvogodišnja muzička zvezda trenutno završava svoju evropsku turneju. Posle nastupa u Irskoj, uslediće koncerti u Atini, Istanbulu i Madridu, a u julu turneju „Last girl on Earth“ nastaviće koncertima u SAD i Kanadi. Inače, Rijana je nedavno pozirala za časopis „YOU“, i za tu priliku odenula je bele i crne venčanice, a fotografije je snimila Diana Gomez.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Rijana ukrasila svoje telo još jednom tetovažom

Rijana pokazala novu tetovažu

Rijana izjavila da joj je veličina bitna!


Nema komentara na “Rijana planira da istetovira celo telo. Wtf?”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump