Romana Panić ima novog dečka, Italijana?!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Romana Panić u vezi sa italijanskim biznismenom srpskog porekla, koga još uvek krije od javnosti

Nakon nedavnog raskida sa kiparskim advokatom Fotosom

Pitađisom, pevačica Romana Panić uplovila je u novu vezu s italijanskim biznismenom srpskog porekla.

Njen izabranik nepoznat je domaćoj javnosti, a jedino što se zna jeste to da živi i radi u Rimu. Kako Kurir saznaje, Romanu i njega upoznao je zajednički prijatelj u Beogradu, nakon čega su ostali u svakodnevnom kontaktu.

Do ponovnog susreta došlo je nakon nekoliko dana, na njegovu inicijativu, i tada je Panićeva odlučila da mu pruži šansu. Svoju vezu sa Fotosom definitivno je okončala pre mesec dana i tada je odlučila da otpočne novu romansu.

– Romana i Fotos raskinuli su pre mesec dana. Ona mu čak nije ni čestitala rođendan 19. maja, a on je baš na taj dan hteo da je zaprosi. Izgleda mnogo srećna kraj novog dečka – otkriva naš sagovornik blizak pevačici.

Pošto je od prijatelja načuo da njegova sad već bivša draga ima novog izabranika, Pitađis je svakodnevno opsedao Romanu pozivima i porukama u kojima joj se kleo na ljubav. Međutim, Banjalučanka je ostala gluva na njegovu slatkorečivost. Od nje smo pokušali da saznamo detalj više o novonastaloj ljubavnoj situaciji, ali nije bila preterano raspoložena za razgovor na tu temu.

– Veoma sam srećna i zadovoljna. To je sve što imam da vam kažem – kratko je rekla Romana.

izvor: Kurir


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Romana našla novog dečka!

Romana Panić priprema novi singl!

Romana Panić i Despina Vandi u duetu!?


Nema komentara na “Romana Panić ima novog dečka, Italijana?!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump