Sanja Papić raskinula veridbu

Kategorija [ Moda, ZANIMLJIVOSTI ]

Nekadašnja misica Sanja Papić stavila je tačku na romansu sa Italijanom Andreom, iako je sve upućivalo na to da je reč o ozbiljnoj vezi.

Piše „Hello“ magazin u novom broju.

Posle nedavno objavljene vesti da je ova dvadesetšestogodišnjakinja svečano otvorila novu prodavnicu “Hemel point” u italijanskom mondenskom letovalištu San Đorđo, svi su pomislili da će Sanja opet više vremena provoditi kod svog verenika.

Sa pet godina starijim Italijanom, koji se bavi privatnim biznisom, Papićeva je u emotivnoj vezi od novogodišnje noći 2009. u Monte Karlu, a verili su se u oktobru prošle godine.

– Trenutno sam usredsređena na posao, i vodim važne pregovore u vezi sa novim poslom. Zbog toga ne bih da komentarišem razlaz sa Andreom, i ne bih sada davala bilo kakve izjave o mom ljubavnom životu – izjavila je Sanja.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Maja Nikolić raskinula veridbu sa Janom?!

Sandra potvrdila: Raskinula sam sa Slobom!

Farma: Sanja napustila imanje!


Nema komentara na “Sanja Papić raskinula veridbu”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump