Seka Aleksić: Uopšte ne psujem mnogo!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Srpska folk zvezda Seka Aleksić odgovorila je na napade svih onih koji njeno ponašanje u rijaliti programu „Moja desna ruka“ smatraju nedoličnim.

U intervjuu za Press

Aleksićeva kaže da je ne pogađaju negativni komentari i da je i više nego zadovoljna. Takođe, dodala je i da je samo lažni moralisti optužuju da previše psuje.

– To što oni nazivaju psovkama je toliko bezazleno i deo je žargona našeg naroda. Doduše, žargon u našem narodu je prilično bogat, ali ja ni u privatnom životu ni pred kamerama rijalitija „Moja desna ruka“ ne koristim uvrede, niti psovke koje ne priliče lepo vaspitanoj devojci. A ja sam vaspitana, pa se ne bih spuštala na nivo lažnih moralista i ne bih dalje komentarisala njihove opaske. Pa svakodnevno gledamo kako se predstavnici naše države vređaju, gađaju i polivaju vodom u parlamentu, da ne govorim o vulgarnim filmovima i pojedinim emisijama. Ali, ne, sve je to ništa jer je Seka zbog nekoliko psovki poštapalica već mesec dana tema broj jedan u Srbiji – rekla je ona.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Seka Aleksić iskulirala bivšeg dečka!

Seka Aleksić smršala 15 kila! /fotke & video/

Seka Aleksić otpustila svoju desnu ruku!!!


Nema komentara na “Seka Aleksić: Uopšte ne psujem mnogo!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump