Seka isprozivala bivšeg dečka Mladena!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Pevačica Seka Aleksić na svoj Internet blog postavila je kratki „roman“ čiji su glavni junaci poznata glumica i momak željan slave.

U kojem su mnogi prepoznali nju

i njenog bivšeg verenika Mladena Radulovića, „sadašnjeg“ verenika Anabele Đogani. Priča naslovljena „Putujući Kazanova“ osvanula je na blogu popularne folkerke. Radnja se „vrti“ oko mlade, uspešne glumice koja „na snimanju“ upoznaje lepotana koji je unajmljen da radi kao statista, što podseća na Mladenov angažman na snimanju spota za pesmu „Aspirin“, „mlade i uspešne“ pevačice. „Mlad, lepuškast, zgodan, na prvi pogled samo jedan od mnogih koji mame uzdahe neiskusnih glumica i napaljenih tinejdžerki. Međutim, on je imao nešto više…iznenađujući nivo samopouzdanja da se usudi na udvaranje ovoj uspešnoj, moćnoj, prelepoj ženi, koja je, iako samo dve godine starija od njega, već imala karijeru velike filmske zvezde“, piše Seka. „Galantna i svesna sebe, otvorila mu je vrata svog sveta. Dopustila mu je da oseti život u istinskom raju, životu sa sedam zvezdica koji je stvorila za sebe. Nije mnogo oklevao, uživao je u svakom trenutku. Postavila ga je u centar medijske pažnje…dobijao je ime i prezime…međutim, nije umeo da ukoči na vreme“, piše u kratkoj „ljubavnoj priči“ poznate pevačice, a onda kreće „zaplet“.

„Kada je jedne majske večeri izašao bez nje, na jahtu sa prijateljima, poželeo je u maniru džet seta, malo čarobnog praha. Kokain… Nije potrajalo dugo kada su je bliski prijatelji upozorili na ovu njegovu, novootkrivenu strast. Žena koja je odolela svim zamkama brze karijere i slave, svim stranputicama i nepristojnim ponudama, bila je dovoljno razočarana da odluči da ga zamoli da predivne stvari koje mu je kupovala, polako spakuje u podjednako lepe kofere i krene dalje. Nekoliko meseci kasnije, tipkajući daljinskim upravljačem, naletela je na njega kao učesnika u jednom popularnom rijaliti programu. Bilo joj je smešno što je pored njegovog lepog imena pisalo ‘bivši dečko te i te poznate glumice’. Još je živeo u senci njene slave, rođen iz njenog rebra – da li će ikada postati nešto više? Bilo joj je zabavno da vidi šta će uraditi. Nije odmakao daleko – oslanjao se na proverene veštine – zavođenje. Plen ovog puta isuviše lak. Mlada i lepa, tek nedavno razvedena glumica, poznata po svojoj emocionalnosti i nesigurnosti, nije odolela šarmu putujućeg Kazanove. Njegove priče o unosnom biznisu u inostranstvu (a gde bi drugo?) učinile su da poveruje da je reč o ambicioznom mladom čoveku“, kaže Seka i dodaje da je „glumica“ iz priče navijala za njihovu romansu, zadovoljna time što će „glavni junak“ konačno prestati da bude predstavljan kao „njen bivši“.

Ipak, Aleksićeva na kraju priče otkriva da ju je Mladen kontaktirao nakon izlaska iz „Velikog Brata“ (ukoliko je, naravno, reč o njemu?!). „Bila je zatečena kada je videla njegov broj na ekranu telefona. Radoznalo mu se javila. ‘Jel možeš da mi spakuješ onih nekoliko pari cipela što su mi ostale kod tebe i onih par lepih torbica što si mi kupila?’, pitao je bez ustezanja. Hahahahaha! Smejati se ili plakati? Neki ljudi se nikada ne menjaju, nemaju granice ponosa, dostojanstva, stida. I torbice i cipele, koje je odlazeći zaboravio je već odavno bacila. Da li je trebalo da ih čuva kao muzejski eksponat?! Potpuno je zaboravila na njih, ali on se setio. Bile su mu neophodne za neko snimanje, za šetnju po gradskim mestima…“. Seka završava „roman“ pričom da je mladog glumca ostavila i nova verenica (Anabela?), nekoliko dana pred venčanje jer je saznala da je ovisnik o kokainu… on je krenuo u dalja osvajanja. „Nikad se ne zna, možda putujući Kazanova doluta i u naše krajeve. Čuvajte se!“.

izvor: Mondo


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Seka Aleksić iskulirala bivšeg dečka!

Seka opet isprozivala JK!

Milica prihvatila izazov bivšeg dečka!


Nema komentara na “Seka isprozivala bivšeg dečka Mladena!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump