Stanković se plasirao u finale Evrovizije /video/

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Srpski predstavnik na “Pesmi Evrovizije” Milan Stanković uspeo je sinoć da se plasira u finale u konkurenciji sa još 16 zemalja.

Odličan nastup našeg mladog pevača,

kako vokalan tako i igrački oduševio je publiku u Oslu koja ga je od početka pesme “Ovo je Balkan” pratila ovacijama i aplauzima.

U skladu sa aktuelnom ekonomskom krizom štedljivi Norvežani nisu previše trošili na skromnu polukružnu binu širine 18 metara čiji su jedini ukrasi bili ogledala i stakla, a publika je, prema zamisli scenografa bila njen integralni deo.

Osim Stankovića, čijoj je specifičnoj frizuri pohvalu odao i duhoviti voditelj programa (nosio plavu periku), u finale su se plasirali Vukašin Brajić, bivši student Operacije Trijumf i predstavnik Bosne i Hercegovine, kao i Moldavija, Rusija, Grčka, Portugalija, Belorusija, Belgija, Albanija i Island, dok su kratkih rukava ostali Slovačka, Malta, Estonija, Finska, Litvanija, Poljska i Makedonija. U finale su direktno plasirani Španija, Norveška, Velika Britanija, Francuska i Nemačka.

Milan je pre takmičenja rekao da ima pozitivnu tremu, a strah samo od predstavnika Nemačke, koji nastupaju u drugoj polufinalnoj večeri.

– Najveći favorit na ovom takmičenju mi je Nemačka jer, sudeći po slušanosti na „jutjubu“, uz pesmu „Ovo je Balkan“, samo ona ima veliku posećenost – rekao je Stanković uoči nastupa na prvoj polufinalnoj večeri.

Finale “Evrosonga” u kome će nastupiti srpski predstavnik zakazano je za 29. maj.

https://www.youtube.com/watch?v=vPURDacju44&feature=player_embedded

izvor: Alo


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Bregović i Stanković nastupili u Oslu /video/

Hrvatska i Slovenija nisu prošle u finale

Milan Stanković nastupa sedmi na Evroviziji


Jedan komentar na “Stanković se plasirao u finale Evrovizije /video/”

  • justin
    28 maja, 2010, 10:17

    :victory :bravvo Stankoviću vidis da možeš samo Srbija dance: :

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump