Tanja Savić se udaje!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Folk pevačica Tanja Savić odlučila je da konačno kaže sudbonosno „da“ svom vereniku, australijskom biznismenu Dušanu Jovančeviću.

Naime,

iako se verila pre nepuna dva meseca, „Grandova“ zvezda već uveliko planira veliko svadbeno slavlje sa svojim izabranikom.

– Dušan i Tanja uživaju u ljubavi, iako njihova veza funkcioniše na daljinu. On zbog nje odlaže poslovne obaveze jer ne može dugo da izdrži kada su razdvojeni. Nakon što su se verili, u strogoj tajnosti su držali planove za venčanje. Ali, poslednjih dana su u euforiji gde će i kako će napraviti veselje, a po planovima, to će biti u septembru – rekao je za naš list izvor blizak pevačici koji je želeo da ostane anoniman.

Savićeva je, inače, i svoju veridbu krila od javnosti, ali kada smo pokušali da dođemo do njenog komentara, otvoreno je potvrdila naša saznanja.

– Tačno je! Udajem se za Dušana. Veoma sam srećna zbog toga i jedva čekam naše venčanje. Sigurno je da će venčanje biti u Srbiji, a dogovaramo se da svadbu napravimo i u Australiji. Uskoro ću biti udata žena – rekla je za „Alo!“ vidno raspoložena pevačica, koja sa ponosom nosi i pokazuje verenički prsten od belog zlata koji u startu nije imao tu namenu.

– Kada sam dobila prsten od Dušana, nije bio baš verenički jer nije bila klasična prosidba. Ali, najbitnije je da ga sada nosim sa ponosom i svima govorim da sam verena žena – dodala je Savićeva.

Podsećanja radi, mlada pevačica upoznala je Dušana pre četiri godine u Kaliforniji i odmah su se dopali jedno drugom, ali je tada bila u dugogodišnjoj vezi, tako da mladi biznismen nije uspeo da ostvari svoj cilj. Nešto kasnije, Dušan se svojski potrudio i došao do Tanjinog broja telefona. Nakon stalnog dopisivanja, videli su se na romantičnom putovanju i od tada su, uz manje trzavice, u lepoj vezi.

Tanja i Slavica pevale zajedno!

Lepa dešavanja u životu Savićeve začinjena su i pomirenjem, makar scenskim, sa Slavicom Ćukteraš. Naime, na snimanju emisije „Grand šou“, zavađene pevačice su učestvovale u muzičkom duelu u kojem je svaka pevala pesmu one druge, a Slavica je čak izjavila da vrlo rado peva Tanjine pesme jer joj se dopadaju.

izvor: Alo.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 2 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Tanja Savić i Slavica Ćukteraš se pomirile!

Tanja Savić odbila duet sa Slavicom!

Tanja Savić je trudna!


2 komentara na “Tanja Savić se udaje!”

  • Anonimni
    6 oktobra, 2010, 21:08

    Heart Hug Right strava

  • NN
    5 jula, 2012, 22:42

    šta reći….sretno!!!!!! Clap Heart

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump