Venčali se posle 17 sati poznanstva

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

Britanac Nik Bond i Amerikanka Aleks Gabrielson venčali su se u Las Vegasu, posle samo 17 sati poznanstva, nakon što su se upoznali u jednom kazinu.

Sve je počelo tako što

je Bond prosuo času Red Bula i votke po lepoj plavuši, a oboje kažu da je to bila ljubav na prvi pogled.

’Osvojio sam najbolju devojku na svetu. Otišao sam s momcima i nisam ni sanjao da ću upoznati buduću ženu’ rekao je Nik, koji je u Las Vegas doputovao na vikend sa prijateljima.

’Neću da lažem, popio sam desetak votki, nekoliko tekila i piva, ali znao sam šta osećam. Plesali smo i smejali se. Bilo je predivno’ rekao je. Iznenada je rekao ‘Mislim da te volim’, a Aleks mu je rekla da oseća isto.Tada je rekao kako bi trebali da se venčaju, a ona mu je rekla da se to ne pita tako, pa je kleknuo i zaprosio je. Prosidba se desila svega tri sata nakon upoznavanja.

Odjurili su u kapelu kako bi se venčali, ali pošto nisu imali potrebna dokumenta, morali su da sačekaju jutro da prvo odu do suda. Odlučili su da sačekaju brak kako bi spavali zajedno, a venčanju je prisustvovalo 20-ak prijatelja. Aleks je nosila haljinu koju je ponela na put,a burme su kupili u hotelu. Priznaju da sledećih nekoliko dana nisu izlazili iz kreveta.

Iako njegovi roditelji nisu baš oduševljeni ovim iznenadnim brakom, a otac ga je čak nazvao ’kretenom’, Aleks će se preseliti u Britaniju, kako bi živela sa Nikom, koji ima dvoje dece iz prethodnog braka. Aleks, koja je u SAD radila kao novinarka, nije ni rekla svom ocu da se udala u Las Vegasu.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Stoja i Igor se tajno venčali!!!

Venčali se tajno Leontina Vukomanović i Filip Pat!

Ana Kurnjikova i Enrike Iglesijas se venčali?!


Nema komentara na “Venčali se posle 17 sati poznanstva”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump