Viktorija Bekam: Dejvid me nikada nije prevario!

Kategorija [ Moda, Sport, ZANIMLJIVOSTI ]

Poslednjih dana u svetskim tabloidima opet se piše o navodnim prevarama Dejvida Bekama, koji se u minule tri godine švalerisao sa tri Amerikanke.

Naravno,

svojoj supruzi Viktoriji iza leđa. Takođe, mnogi su pisali da fudbaler i Poš održavaju svoj brak samo zbog dece i javnosti, a da je ljubav između slavnog para nestala nakon što je otkrivena njegova afera 2004. godine. O tim navodima progovorila je i Viktorija koja je uverena da je suprug nikada nije prevario! „Znam da me Dejvid nije nikada prevario. Verujem da je on najverniji suprug kojeg sam mogla da poželim. Najiskrenije moram reći da sam prava srećnica što ga imam samo za sebe“, izjavila je bivša spajsica i dodala da njihov brak nije nikakva varka već da je njihova ljubav, baš kao i brak – potpuno iskrena.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Viktorija: I Dejvid ujutru izgleda kao strašilo

Viktorija Bekam:Dejvid i ja nismo zanimljivi

Viktorija Bekam konačno izgleda kao trudnica


Nema komentara na “Viktorija Bekam: Dejvid me nikada nije prevario!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump