Vitni Hjuston se malo ubucila :-)

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Vitni Hjuston iz dana u dan sve više šokira svojim izgledom. Osim što se vidno ugojila, pevačkoj divi narastao je stomak.

Koji je na koncertu u Francuskoj baš došao do izražaja u

beloj haljini pripijenoj uz telo. Od kada je odbacila poročni život, telo pevačice je počelo da se menja. Tako se u poslednje vreme veoma ugojila, a njen stomak izgledala poput trudničkog. Na koncertu u Francuskoj Vitni se na pozornici pojavila u uskoj beloj haljini, koja je još više isticala višak kilograma. I pre nekoliko dana viđena je na ulicama Njujorka u podbulom i zapuštenom izdanju. Kako se šuška, Vitni je navodno počela da se goji zbog stresa i lekova kojima godinama pokušava da reši zavisnost od droga. O konzumiranju opojnih sredstava i rehabilitaciji prvi put je javno progovorila u šou-programu Opre Vinfri prošle godine.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Vitni Hjuston se opet drogira?! /video/

Ana Nikolić se malo ubucila :-)

Vitni Hjuston otkrila istinu o sebi kod Opre Vinfri!


Nema komentara na “Vitni Hjuston se malo ubucila :-)”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump