Vučić kumovao večitom neženji!

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

Kumovskim potpisom, generalni sekretar SNS-a Aleksandar Vučić juče po podne je ostavio javnu scenu Srbije siromašnijom.

I to za jednog od najpoznatijih

zavodnika – Zorana Bašanovića.

Posle brojnih poznatih lepotica u životu i postelji, čuveni plejboj i funkcioner naprednjaka odlučio je da se skrasi kraj širokim narodnim masama nepoznate Bojane Ivanović, koja je u petom mesecu trudnoće.

Intimno veselje počelo je oko četiri sata dolaskom prvih zvanica u restoran „Jezero“ na Adi Ciganliji. Kemiš, suprug Zorice Brunclik, stigao je sa ćerkom Zlatom, a viđeni su i Saša Matić, Dragica Radosavljević Cakana sa mužem Nebojšom, Marinko Rokvić sa suprugom. Lider Nove Srbije Velja Ilić stigao je u društvu Srđana Adžemovića i njegove supruge Nevene.

Svečanom činu prisustvovalo je samo stotinak zvanica. Za raspoloženje gostiju pobrinuo se Željko Šašić, a zanimljivo je da je mlada zadala glavobolju Bašanoviću jer nije stigla na venčanje na vreme.

Završena zavodnička karijera

Nekadašnji estradni menadžer deset godina je bio u vezi sa Draganom Mirković, o čijoj karijeri je brinuo sve to vreme. Pre Lučeta iz Kasidola, Bašanović imao romansu s Mirom Škorić, a povezivali su ga i sa brojnim drugim lepoticama, među kojima su bile Tijana Stajšić, Tijana Šarenac, Mia Borisavljević, Marija Rakić, Iva Milivojević ali i mnoge nepoznate devojke koje su padale na šarm ovog plejboja.

izvor: Alo.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Dragana Mirković i Lepa Brena na večeri!

Tijana vežba i na letovanju!

Tajna večera Brene i Dragane!


Nema komentara na “Vučić kumovao večitom neženji!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump