Željko Joksimović: Najpevač na Balkanu!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Pop zvezda Željko Joksimović pobedio je na prvom takmičenju „Balkan mjuzik avord“.

Koje je u nedelju veče održano na trgu Aleksandar Batenberg u Sofiji!

On je osvojio nagrade za najbolju pesmu Balkana u 2009. (za hit „Ljubavi“) i za najbolji muški vokal.

– Takmičenje je savršeno organizovano! Kao izvođaču mi veoma znači što je učestvovalo čak 11 zemalja, jer je to najlepši način da se ujedini muzika Balkana. Srećan sam jer je publika glasala za mene, a priznanje te vrste mi izuzetno znači – kaže Željko, i dodaje da se na festivalu nije plašio konkurencije.

– Nisam osetio da smo bili konkurencija, nego da je zapravo svim prisutnim izvođačima bilo važno da zaživi manifestacija koja ujedinjuje muziku. Ali, da ne budem skroman, laskaju mi nagrade za najbolju pesmu i pevača Balkana. Pesme sa poslednjeg albuma, na kojem je i nagrađena „Ljubavi“, radio sam za svoju dušu, a ispostavilo se da je to i ukus publike. Osećao sam se divno kada su hiljade ljudi u Bugarskoj sa mnom pevale. To su divne uspomene koje se nikada ne brišu – rekao je Joksimović.

Vicešampion je predstavnik Albanije Flori, a treća je rumunska grupa „Akcent“. Na takmičenju su učestvovali i Emina Jahović i Dino Merlin (BiH), Emanuela i Krum (Bugarska), zatim Sakis Ruvas (Grčka), Hadisa (Turska), „Kolonija“ (Hrvatska), Nenad Ćeranić (Crna Gora), Karolina Gočeva (Makedonija) i Tanja Žagar (Slovenija).

izvor: Pressonline.rsPodeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Željko Joksimović: Idem na pobedu!

Željko Joksimović „pustio kosu“ za spot /video/

Željko Joksimović i promocija uz poparu!


Jedan komentar na “Željko Joksimović: Najpevač na Balkanu!”

  • Anonimni korisnik
    19 maja, 2010, 9:08

    cestitke, ali sakis Starving

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump