Zorana na udaru zbog vica o Zvezdi!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Centar za prava manjina iz Beograda oštro je osudio „govor mržnje“ u emisiji „Nedeljno popodne sa Leom Kiš“.

U kojoj je 16. maja pevačica Zorana Pavić ispričala dva

vica.

Ta organizacija navela je da je Pavićeva „direktno i nedvosmisleno uvredila romsku zajednicu“ i osudila emitera (Televiziju „Pink“) zbog toga što sporni deo nije isečen u montaži. Centar je zatražio i izvinjenje od voditeljke Lee Kiš i „Pinka“ i najavio da će protiv Zorane preduzeti odgovarajuće zakonske mere. Prozvana pevačica kaže za „Alo!“ da je šokirana ovakvim optužbama i da njen vic isključivo ima veze sa navijačkim folklorom.

– Da li je moguće da neko nije razumeo taj vic na pravi način? Očigledno je da je za razumevanje određenih viceva ipak potreban i izvesni nivo inteligencije. Ono što sam ispričala nema nikakve veze sa Romima kao manjinskom zajednicom već isključivo sa navijačkim folklorom, odnosno, „ciganima“ i „grobarima“. Bolje bi im bilo da ubuduće gledaju „Farmu“ nego da slušaju moje viceve – rekla je Zorana za „Alo!“.

„Pink“ se izvinio Romima

RTV „Pink“ se javno izvinio pripadnicima romske zajednice, kao i svima čija su osećanja na bilo koji način bila povređena vicevima koje je Pavićeva ispričala u emisiji „Nedeljno popodne“ Lee Kiš!

– Uređivačkom kolegijumu TV „Pink“ je iskreno žao zbog incidenta. Saglasni smo, takođe, sa primedbom Centra za prava manjina da je primerena reakcija voditeljke Lee Kiš izostala, te će s toga voditeljka uputiti javno izvinjenje već u sledećoj emisiji – naveli su u toj medijskoj kući.

Sporni vic

– Zbog čega Zvezda nema vaterpolo klub?

– Zato što se „cigani“ ne kupaju.

izvor: Alo


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 3 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Pevačica Zorana Pavić se udala!

Zorana Pavić i Jovana Pajić: Nostalgija

Vendi: Zorana, lizala si dupe ministru!


3 komentara na “Zorana na udaru zbog vica o Zvezdi!”

 • Maki
  26 maja, 2010, 1:26

  Zorana=punjena paprika Laugh

 • Gaga
  16 juna, 2010, 1:30

  Zorana je extra lik. Bili smo na njenom kabareu i proveli se nezaboravno. Ljudima smeta kad je neko toliko godina bez afere, fotogafija sa slucajno ispalim delovima tela… Heart

 • Miki
  14 oktobra, 2010, 11:39

  Kurva grobarska

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump