Anđa ne želi da njena deca upoznaju Dženi

Ni posle pet godina veze i šestoro dece sa Bredom Pitom.

Anđelina Džoli ne prestaje da bude ljubomorna na njegovu bivšu ženu Dženifer Eniston. Prema pisanjima

američke štampe, seksipilna glumica besni jer se njen nevenčani suprug kontaktira sa Dženifer, uprkos obećanju da to neće činiti.

Bred je pokušao da objasni ljubomornoj Anđi da se sa bivšom ženom čuje i viđa samo iz poslovnih razloga, pošto zajedno drže produkcijsku kuću ‘Plan B’. Džolijeva je na kraju morala da popusti, ali je rešila da postavi uslov – njhova deca ne smeju da dođu u kontakt sa Enistonovom.

„Što dalje od moje dece. Želim da ta žena bude što dalje od moje dece!“, navodno je urlala Anđelina, koja misli da bi deca mogla da se zbune ako bi videla da njihov otac provodi vreme sa nepoznato ženom.

Pitanje susreta Dženifer i Bredove dece je i ranije bio problem za Anđelinu, koja nije želela da Bred upozna bivšu ženu sa ćerkicom Šajlo, iako je Enistonova izrazila tu želju.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Anđelina vodila protiv Dženi zlu kampanju?!

Madona želi da njena deca posete “Aušvic“!

Anđelina Džoli napušta glumu? /video/


Nema komentara na “Anđa ne želi da njena deca upoznaju Dženi”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump