Bred i Anđa izabrani za najomiljenije roditelje

Glamurozni holivudski par Andjelina Džoli i Bred Pit su daleko najomiljeniji roditelji medju poznatim ličnostima.

Rezultat je nedavnog istraživanja obavljenog u Velikoj

Britaniji.

Prema anketi koju je sproveo sajt MyVoucherCodes, 78 odsto ispitanika je reklo da su im Bred i Andjelina „najdraži“ tata i mama u svetu filma i šoubiznisa.

Istraživanje je, takodje, pokazalo da 23 odsto ispitanika više voli zvezde kada imaju decu. Na drugom mestu su Dejvid i Viktorija Bekam, a na trećem Gven Stefani i Gevin Rosdejl.

Četvrto mesto zauzeli su Vil Smit i Džeda Pinket Smit, peto Džejmi i Luiz Redknap, a šesto Ben Aflek i Dženifer Garner. Potom, na sedmoj poziciji slede Kortni Koks Arket i Dejvid Arket, pa Tom Kruz i Kejti Holmas na osmoj dok se na devetoj nalaze Majkl Daglas i Ketrin Zita Džons.

Na desetom, poslednjem mestu su Kurt Rasel i Goldi Hon. Iz top 10 najomiljenijih roditelja izostali su Sara Džesika Parker i Metju Roderik koji su dobili svega 13 odsto glasova.

Možda će se na nekoj od sličnih lista u budućnosti naći i popularni britanski pevač Robi Vilijams koji je nedavno izjavio da želi da sledi primer Breda Pita i Andjeline Džoli i postane tata šestoro mališana, što bioloških što usvojenih.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Bred vara Anđelinu sa Ketrin Moris?

Roditelji Bred Pita ne podnose Anđelinu Džoli!

Venčali se Anđelina i Bred?


Nema komentara na “Bred i Anđa izabrani za najomiljenije roditelje”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump