Brega na turneji sa Kleptonom?

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Britanski gitarista Erik Klepton je jutro posle spektakularnog koncerta koji je održao pred prepunom „Arenom“.

Iskoristio za kućnu posetu svog omiljenog muzičara

Gorana Bregovića!

Naime, još prilikom upoznavanja pred koncert, Klepton je izrazio želju da sarađuje sa Bregom, pa ga je ovaj pozvao da ga poseti i vidi studio gde stvara.

– Klepton je kod Brege bio tačno u 10 časova ujutru i tamo se zadržao više od sat vremena. Pričali su o saradnji. Pošto Klepton zna Bregin „Đurđevdan“, izrazio je želju da krene na turneju sa našim muzičarem. Međutim, šta će biti od svega, pokazaće vreme – rekao je Raka Marić za „Alo!“, ne želeći da otkriva detalje buduće saradnje dva velika muzičara.

Ipak, kako „Alo!“ saznaje, Klepton je izrazio želju da ga na daljoj turneji prati Brega umesto Stiva Vinvuda, ali o ovom detalju niko nije želeo da da zvaničnu izjavu.

– Šta ja znam šta su se njih dvojica nasamo dogovarali – rekao je Raka.

Ipak, kolika je zainteresovanost našeg Bregovića za turneju sa gitaristom svetskog glasa, govori i podatak da je posle koncerta, umesto da ode sa Kleptonom negde na čašicu razgovora, Goran je otišao da se vidi sa jednom od manekenki koja je ovih dana veoma aktuelna u njegovom emotivnom životu.

Brega: Mator sam ja za paparaco

Našem fotografu, koji je došao da fotografiše Kleptona kako dolazi u studio na Senjaku, prišao je lično Bregović i ljubazno mu se obratio rečima:

– Nemoj da slikaš. Star sam ja čovek za paparace. Klepton je već bio i otišao tako da se ništa interesantno ovde više ne događa – objasnio je fotografu domaćin dve vile koje se nalaze jedna naspram druge.

Mlađan Dinkić bojkotovao Kleptona!

Kleptonovom koncertu je prisustvovao Božidar Đelić, koji je sedeo u centralnoj loži upravo sa Goranom Bregovićem. Interesantno da Mlađan Dinkić, iako je nedavno za „Alo!“ izjavio da će sigurno ići da sluša Kleptona, izostao sa ovog događaja, verovatno pošto nije uspeo u nameri da se upozna sa ovim slavnim gitaristom.

– Moram da priznam da sam se oduševio kada sam čuo da Klepton dolazi u Beograd. Naravno da bih veoma voleo da ga upoznam, a da li će do toga doći, videćemo. Bila bi mi izuzetna čast da se makar nakratko sretnemo, ispričao sam to svojim prijateljima, ali još nisam kontaktirao s organizatorima da ih pitam da mi ostvare želju. Naravno, ukoliko se ne sretnemo, sigurno ću otići na koncert i uživati u mojim omiljenim pesmama „Layla“ i „Wonderful Tonight“ – rekao je nedavno za naš list ministar ekonomije.

izvor: Alo


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Brega na „Evrosong“ otputovao sa Majom

Sandra: Muvam se sa Bregovićem!

Kusta: Ma, Brega je jedna obična budala“!


Tagovi: [ , , , ]

Nema komentara na “Brega na turneji sa Kleptonom?”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump