Cekili na promociji kod Cakane!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Dragica Radosavljević Cakana promovisala je svoj novi album u izdanju „Grand produkcije“ i proslavila 20 godina uspešne karijere!

Popularna pevačica

odlučila je da brojne zvanice i poštovaoce njene pesme ugosti na brodu Jahting kluba „Kej“, koji je bio usidren u Luci Beograd. Cakana je uz podršku supruga advokata Nebojše Negića, poželela da barem na jedno veče bude kapetan „bele lađe“, pa je zajedno sa svojim gostima, među kojima je bilo mnogo javnih ličnosti, isplovila na Dunav!

Zvanice su uz švedski sto i odličnu muziku uživale u panorami Kalemegdanske tvrđave, a među prvim na promociju je stigao bračni par Isidora Bjelica i Nebojša Pajkić! Cakani je najveći osmeh na licu izazvao dolazak njenih cimera sa „Farme“: Sandre Obradović, Marka Đurovskog, Milana Topalovića Topalka, kao i Maje Nikolić koji su joj uz čestitke poželeli mnogo uspeha u daljem radu.

Oko ponoći, pre nego što je brod ponovo pristao u luku, Cakana i Ceca Ražnatović zajedno su presekle slavljeničku tortu. “Da nije bilo moje porodice, mog Neše i svih vas, ja ne bih bila ovde gde jesam. Muzika je moj život i zato sam želela da vam se na poseban način odužim ovom žurkom na vodi”, rekla je Cakana i potom otpevala nekoliko svojih hitova.

Posle nje mikrofona su se latili i gosti Marinko Rokvić, Lepa Lukić, Neda Ukraden, Topalko, Romana, Usnija Redžepova …


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ceca na promociji DVD kolekcije Istorijata FIFA

Farmeri i slavlje na splavu kod Tome!

Đokovići na promociji Nevene Božović!


Nema komentara na “Cekili na promociji kod Cakane!”

Obavesti me o novim komentarima na e-mail (moraš da upišeš svoju e-mail adresu). Prijava bez pisanja komentara.

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump