Džerard Batler opet došao u Beograd

Popularni holivudski glumac Džerard Batler ovih dana je ponovo u našoj prestonici, ali ovog puta ne iz poslovih razloga.

Naime, zvezdi filma ’300’

i ’Lov na bivšu ženu’ se Beograd toliko dopao, da je rešio ovde da provede još nekoliko dana.

Prema rečima dobro upućenih izvora Batler je u Beograd došao u privatnoj režiji sa namerom da ne izaziva medijsku histeriju kao prošli put. Možda se zbog toga nije javio Martini Rajić, devojci sa kojom se smuvao za vreme snimanja ’Koriolana’.

„Batleru se dopao noćni život, ali i ljudi koje je upoznao, pa je odlučio da provede više vremena ovde, ali u privatnoj režiji. doputovao je tajno i već danima uživa sa ekipom filma u brojnim restoranima i klubovima. Ono što je najzanimljivije, nije se javio nijednoj od devojaka koje su povezivali sa njim tokom snimanja filma,“ rekao je izvor za ’Alo’.

Može se reći da se poznati Škot već odomaćio u Beogradu, budući da ovde ima i svoja omiljena mesta za izlazak koja nije propustio: splav ’Fristajler’ i ’Mima bar’ koji drži Mima Karadžić.


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 2 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Stigao Džerard Batler u Beograd!

Džerard Batler u Dubrovniku nije ni sišao sa jahte

Džerard Batler završio na infuziji u Bg


2 komentara na “Džerard Batler opet došao u Beograd”

  • Love
    3 juna, 2010, 19:25

    Batler je Heart … Obozavam ga . Wilt Smile

  • Love
    3 juna, 2010, 19:27

    Pogledajte film “The ugly truth“ i zavolecete ga svi. Smile

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump