Farma: Gorile razdvojile Miloša i Firčija!!!

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

Nakon što su proveli noć u hotelu, pevač Miloš Bojanić i muzičar Ivan Fece Firči napustili su kantri klub „Babe“, što je „Alo!“ ekskluzivno zabeležio.

Naime,

naš fotograf je uspeo da uslika dvojicu večitih rivala kako odlaze ka imanju u Lisoviću. Na oku ih je sve vreme držalo brojno obezbeđenje, a kako saznajemo, Firči i Bojanić su kategorično odbili da se u istom automobilu odvezu do farme! Dok je bivši bubnjar sa osmehom pozdravio našu ekipu, Bojanić je zbunjeno mahnuo iz automobila.

Inače, u noći koju su proveli zajedno, Bojanić i bivši bubnjar EKV-a igrali su igru istine u kojoj je Firči priznao kako bi voleo da njegova bivša žena Marina Perazić umre dok je on na „Farmi“, kako ne bi morao da joj ide na sahranu.

– Sećaš se kada je producent došao na farmu i rekao da je Marina Perazić zainteresovana da uđe u rijaliti? Zašto si rekao: „Što ne umre sada, da ne mogu da joj odem sahranu?“, pitao je Miloš na samom početku njihove „igrice“.

– Rekao sam to zato što imam neizreciv bol za nju! Marina Perazić može da nestane sa lica zemlje, a mene ne bi zaboleo moj mekani – izričit je bio muzičar.

– Pa kako kažeš da bi voleo da sada umre kada ti je rodila dve ćerke? – upitao je Miloš, dok je Fece kratko i jasno odgovorio: „Pa šta onda?!“ Kasnije je bubnjar objasnio kako on više nema nikakve veze sa Marinom, ona je njegova prošlost i samo bivša žena.

– Ne bi mu baš bilo drago kada bih ja umrla, jer bi tada morao da brine o svojoj deci kao što nikada nije! Ja sam vrlo srećna što nisam više sa njim jer je on veoma težak čovek, ne znam da li ni sam sebe može da trpi. Spomenik treba da mi digne, a ne da lupeta takve gluposti. Žale me ljudi što sam ikada bila sa njim, ali on nije svestan da mi tako diže cenu. A što se tiče Bojanića, on manipuliše mojim imenom i nema tog izvinjenja koje ću prihvatiti – prokomentarisala je Marina Perazić za naš list i dodala da njihove ćerke Firčijeve reči shvataju kao šalu i način da zabavi sve farmere.

Inače, dvojica nagrađenih farmera su nakon ulaska u hotel ćutali, na šta je produkcija Televizije „Pink“ morala hitno da reaguje!

– Produkcija je odlučila da pusti reklame kako bi njihov čovek ušao u sobu i rekao im da moraju da igraju „igru istine“, jer nisu bili zanimljivi za gledanje i zato su oni bili primorani da naprave neki vid zabave – rekao je za naš list izvor blizak produkciji.

„Miloše, kada si imao seks sa životinjama?“

Tokom igre Firči je u više navrata provocirao Bojanića skandaloznim pitanjima! Jedno do njih glasilo je:

– Miloše Bojaniću, kada si prvi put imao seks, a da nije bilo sa nekom životinjom?

Pevač je samo ćutao i smireno odgovarao bivšem bubnjaru, koji je bio u alkoholisanom stanju, nakon ispijene dve flaše vina.

Produkcija htela seks, Nemanji se spavalo!

Dok su Bojanić i Firči uživali u hotelskoj sobi, Nemanja Stevanović odbio je intimnu atmosferu koju mu je produkcija omogućila, sa izgovorom da je umoran i da mu se spava. Naime, nakon što su večerali hobotnicu koju su im doneli kao nagradu, Milena i Nemanja, prema planu producenata, trebalo je da razmene nežnosti u krevetu, ali je mladi Stevanović počeo da zeva i priča kako mi se

neopisivo spava. Šteta, i ovaj plan produkcije je propao!

izvor: Alo.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 2 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Farma: Gazda Firči postavio za sluge Miru i Miloša

Farma: Nemanja pobesneo, duelisti Miloš i Mira

Novi rijaliti ponovo spaja Firčija i Bojanića


2 komentara na “Farma: Gorile razdvojile Miloša i Firčija!!!”

  • tajčica
    17 juna, 2010, 0:33

    Firči je greška prirode i potpuni skot! Čovek koji ovako govori o nekome ko mu je bio veoma blizak u jednom periodu života, a pri tom je i majka njegove dece nije čovek već je gori od svake životinje. Zaista mi je žao Marine jer to niko ne zaslužuje. Šta god da mu je uradila ili zgrešila nije zaslužila ovo… A tek njegove ćerke… jadna deca koja imaju takvog oca… Marina verovatno slavi dan kada je završila zajednički život sa ovom skotinom. No

  • Anonimni
    23 juna, 2010, 23:35

    FIRCI JE DROGERAS,TAJ COVEK PRIPADA SAMO ZA LUDNICU,NEZNAM KO GA DRZI JOS NA FARMI;ON SE IZLAJO ZA CELU AMERIKU SRAM GA BILO;FUJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump