Jelena Karleuša mi je rasturila brak

Pevačica Jelena Karleuša rasturila je brak Biljane Vujović, poznatog tekstopisca. Tako barem tvrdi Vujovićeva u svojoj knjizi ’Bez dlake na jeziku’.

Koju je u utorak uveče

promovisala na splavu ’Bali’.

U svom književnom prvencu, koji predstavlja Biljaninu životnu ispovest, ona je otkrila da je Karleuša glavni krivac za njen razvod od biznismena Nikole Vujovića. Akteri priče su tadašnji Karleušin dečko Zoran Davidović Ćanda, inače Nikolin najbolji drug, Karleuša, njena majka Divna, ali i Ceca Ražnatović i njen pokojni suprug Željko Ražnatović Arkan.Radnja je smeštena u devedesete godine prošlog veka.

Vujovićeva je opisala kako se Karleuša posle Ćandinog ubistva zbližila sa njenim mužem i počela da upravlja njegovim životom, utičući tako na raspad njihovog braka.

’Knjiga govori o periodu kada su Beogradom harala ubistva, a jedan deo je posvećen zvezdi Jeleni Karleuši i načinu na koji mi je uništila brak. Ukoliko Jelena dobro pročita ovu knjigu, videće da nema pravo da se ljuti jer sam napisala samo 10 odsto onoga što se dešavalo. Ne plašim se tužbe ukoliko se za nju opredeli, jer će uslediti kontratužba s moje strane. Napisala sam činjenice o svima koji su mi pretili i velika je hrabrost što sam sve aktere imenovala’ kaže Biljana, i dodaje da će čitaocima ostaviti da prosude koji je cilj izdavanja ovog dela.

Jelena Karleuša nije želela da komentariše navode objavljene u knjizi. ’Na tako nešto nemam komentar’ kratko je rekla JK.


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Biljana Vujović: Karleuša je uništila moj brak

Čortanova negira da je rasturila Sindin brak?!

Jelena Karleuša usvaja dete


Jedan komentar na “Jelena Karleuša mi je rasturila brak”

  • rotkva
    14 juna, 2010, 23:57

    ona je diva najveca

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump