JK otišla na odmor u Dubaji!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Nakon što je održala spektakularni koncert u „Beogradskoj areni“ i oporavila se od kolapsa zbog iscrpljenosti.

Jelena Karleuša-Tošić odlučila je da napuni

baterije u Dubaiju sa svojim suprugom i nekoliko prijatelja.

– Jelena je brzo nakon koncerta spakovala kofere i otišla pravo u Dubai na desetak dana. Preumorna je od priprema za „Arenu“, koje su trajale nekoliko meseci, i jedva je čekala da ode sa suprugom Duškom, njegovim prijateljima i PR menadžerom Zoranom Birtaševićem. Atina i Nika su ostale u Beogradu sa dadiljama i Jeleninom majkom Divnom – rekao je za naš list dobro obavešten izvor blizak pevačici.

– Po ceo dan se sunča i odmara, retko uveče izađe i u provod jer joj je sada najbitnije da napuni baterije za obaveze koje je čekaju. Svojim fanovima je najavila DVD sa koncerta, tako da čim dođe, završava sve kako bi ispunila svoje obećanje – dodao je naš izvor.

Koliko je Jeleni bio potreban odmor govori i situacija u kojoj se našla neposredno posle koncerta, kada je završila na infuziji u jednoj beogradskoj klinici. Jelena je tada za naš list rekla da je umor učinio svoje.

– Logično je bilo da me sve stigne kada se koncert završi jer sam bila umorna od proba i vežbanja na sceni. Odjednom mi se zavrtelo u glavi i onesvestila sam se. Tada su mi i lekari rekli da sam se preforsirala i da mi obavezno treba odmor, tako da ću svakako ovih dana otići na jednu lepu destinaciju – rekla je tada Jelena.

izvor: Alo


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


JK: Napraviću zemljotres na Ušću

Kristina Čanković provela odmor na Zlatiboru!

Lepa Brena i prelepi odmor u Majamiju!


Nema komentara na “JK otišla na odmor u Dubaji!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump