Marina: Hoću da se suočim sa Firčijem na „Farmi“

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

Hrvatska pevačica Marina Perazić koja sa Ivanom Feceom Firčijem ima dve ćerke, ogorčena je optužbama koje je on na njen račun izneo na ’Farmi’.

Firči je između

ostalog rekao da stalno ’patetiše’ i da njenoj deci ’dosta toga nedostaje’. Slušajući ovo, Marina je rešila da zada kontraudarac, a zarad toga je spremna čak i da ponovo uđe na Pinkovo seosko imanje.

„Nije istina da deca nemaju šta da jedu i da sam to pričala. Firči nikada nije pitao da li deca imaju sve što im je potrebno, osim ako mu nisu sele na vrat. Sve što je ikada pružio je bilo sporadično i ne znam kako sada ima obraza da priča o tome. Do Mijine pete godine, do kada smo bili zajedno, zaista se trudio, a posle toga je sve nadalje bilo smešno,“ kaže Perazićeva za Blic, dodavši da postoji ideja o njenom dolasku na ’Farmu’, koja je još uvek u razmatranju.

„Situacija je eskalirala do takvih razmera da meni niko ne može garantovati bezbednost. Ipak, oni ne znaju koliko sam jaka, i koliko su mi svi farmeri smešni. Već tri meseca se spremam za taj susret s Firčijem. Psihički i fizički sam jaka i sada bih rado izašla na crtu,“ kaže Marina koja veruje da ipak neće ući na ’Farmu’ jer organizatori ne žele da rizikuju sa još potencijalno problematičnih situacija.

Pričajući o odnosima farmera, pevačica je zaključila da se Miloš Bojanić postavio kao žrtva zbog čega ima podršku naroda. Uvrede koje je folker uputio na račun njene dece je ne dotiču, ali joj je krivo što se Firči i Maca nisu bolje snašli u sukobu sa Bojanićem.

„Meni je žao što bilo ko od njih nije uspeo da mu se suprotstavi, da mu nađu Ahilovu petu. On je energetski vampir, a oni se samo pale i blamiraju. Žao mi je što je Firči dozvolio da se spusti na nivo Miloša Bojanića, što Maca ne zna šta da kaže. Miloš se s njima sprda,“ zaključuje Marina Perazić čiji favorit za pobedu je Sajko.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Marina: Moram da uđem na Farmu?!

Farma: Gorile razdvojile Miloša i Firčija!!!

Mia: Moja mama Marina je najbolja!


Nema komentara na “Marina: Hoću da se suočim sa Firčijem na „Farmi“”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump