Monika Beluči u toplesu i dalje izgleda extra!

Jedna od najlepših žena na svetu, manekenka i glumica Monika Beluči, obradovala je svoje fanove paparaco slikama sa plaže.

Naime, iako se po drugi put porodila pre

svega mesec dana, Monika se sunčala u toplesu i pokazala da i dalje ima figuru na kakvoj joj mogu pozavideti i duplo mlađe koleginice.

46-godišnja Italijanka i njen suprug Vensan Kasel uživali su sunčajući se tokom jednodnevnog izleta, na koji nisu poveli ćerke Devu (6) i jednomesečnu Leoni. Zaljubljeni glumački par razmenjivao je nežnosti i opuštao se na plaži.

Belučijeva je inače poznata po svojoj prirodnoj lepoti, kojom je nadmašila sve glumice svoje generacije koje su se izobličile nakon mnogobrojnih operacija. Ona je u jednom intervjuu priznala da je u 46.godini zatrudnela bez pomoći lekara, što objašnjava genima. Naime, i njena baka je rodila dete u kasnim četrdesetim.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Trudna Monika Beluči pozirala za Veniti Fer

Monika Beluči postala po drugi put majka

Monika Beluči opet pozirala naga! /fotke/


Nema komentara na “Monika Beluči u toplesu i dalje izgleda extra!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump