Nova Severinina pesma Nevira /video/

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Poslušajte novu pesmu hrvatske zvezde Severine Vučković pod nazivom Nevira, sa kojom će se predstaviti na jubilarnom 50. Splitskom festivalu

Na službenom

fan klubu popularne pevačice Severine Vučković danas je premijerno postavljena nova pesma Nevira s kojom će se ona predstaviti na jubilarnom 50. Splitskom festivalu.

Ovu letnju baladu sa pravim dalmatinskim melosom Severina je snimila pre nekoliko dana, a tekst je napisao njen dugogodišnji prijatelj i direktor Splitskog festivala Nenad Ninčević, dok je za aranžman bio zadužen Miro Buljan.

Atraktivna Severina prvo će nastupiti 1. jula u revijalnoj večeri Splitskog festivala i to sa velikim Oliverovim hitom Ća Će Mi Copacabana iz davne 1974. godine. Novu pesmu Nevira pevačica će predstaviti publici 3. jula u takmičarskom delu 50. Splitskog festivala koji će se održati na Prokurativama od 30. juna do 4.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Novi spot Seve za „Neviru“ /video/

Nova pesma Anabele Đogani! /video i download/

Severina: Nova pesma „Bred Pit“


Tagovi: [ , , , ]

Nema komentara na “Nova Severinina pesma Nevira /video/”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump