Rijana traži „blistavo čist“ toalet

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Rijana od svojih domaćina na aktuelnoj turneji „Last girl on Earth“ zahteva posebne sveće, cveće, ali i blistavo čist WC!

Garderoba za mladu pevačicu mora da

bude dovoljno prostrana za šest ljudi. Dekor uključuje životinjske printove, ali i „ledeno plave“ draperije i prekrivače. Stolovi za ketering moraju imati crne stolnjake, a sve stolice i fotelje moraju biti bele, i nipošto od prave kože. Zanimljivo je da Rijana insistira da ništa od ukrasa kao što su dekorativni jastučići „ne sme da ima šljokice i aplikacije“. Posebna pažnja skrenuta je na čistoću njene garderobe. „Tepih mora da bude debeo, sa životinjskim dezenom, i besprekorno čist, pošto će Rijana ići bosa po njemu“, piše u rajderu koji je objavio sajt „The Smoking Gun“. „Molimo vas i da toalet i tuš kabina budu propisno oribani pre dolaska ekipe“. Od cveća, Rijana traži bele lale u malim vazama, bez lišća, kao i ljubičaste ruže.

izvor: Mondo


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Rijana u duetu i sa Bijonse

Rijana planira da istetovira celo telo. Wtf?

Rijana tuži svoje bivše računovođe!


Tagovi: [ , , , , ]

Nema komentara na “Rijana traži „blistavo čist“ toalet”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump