Seka Aleksić ima svog dvojnika!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Srpsku javnost zaintrigirao je izvesni Marino Bogdan iz Mostara, verovatno najverniji fan srpske folk dive Seke Aleksić.

Naime, ovaj mladić toliko voli Seku, da je postao njen klon!

Domaći mediji objavili su fotografiju dečka koji je u potpunosti iskopirao Sekin imidž – od frizure do stajlinga. Njegovu odanost videla i sama pevačica, koja je do sada doživljavala da njeni vatreni fanovi kopiraju njene brojne tetovaže, žiletima urezuju njeno ime na rukama ili ceo stan oblepe njenim fotografijama.

“Ovo je potvrda da definitivno imam najvernije fanove što u Srbiji, što u zemljama eks Jugoslavije! Izgleda šokantno da jedan muškarac liči na ženu, ali ako je to njegova odluka i želja, ja je poštujem. Do sada sam se susretala sa najrazličitijim poduhvatima svojih obožavalaca, ali je ovaj jedan od zanimljivijih! Svi oni znaju da cenim sve što rade i da sam uvek uz njih”, rekla je Aleksićeva, koja je sada aktuelnija nego ikad sa poslednjim albumom ‘Slučajni partneri’ i rijalitijem ‘Moja desna ruka’.


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Seka Aleksić „Rođena sa vukovima“ /video/

Seka Aleksić: Uopšte ne psujem mnogo!

Seka izabrala svog sistenta?!


Jedan komentar na “Seka Aleksić ima svog dvojnika!”

  • Anonimni korisnik
    9 juna, 2010, 8:36

    Ovaj je daleko zenstveniji od nje Grin

    A ona je i onako transvestit…

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump