Seka izabrala svoju „Desnu ruku“ /video/

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Rijaliti šou ‘Moja desna ruka’ u kom je folk zvezda Seka Aleksić birala svog ličnog asistenta, završen je sinoć pobedom Vukašina Ilića.

23-godišnji student

građevine najviše odgovara kriterijumima popularne pevačice, pa je u finalu pobedio Sanju Stojković (24) i Draška Alorića (23) koji se razbesneo, budući da je bio ubeđen kako će biti izabran. Vukašin, koji će već od danas raditi za Seku, dobio je automobil ‘ševrolet spark’ i ugovor na godinu dana.

„Bilo je veoma teško izabrati samo jedno od njih troje, jer su svi izuzetno zanimljivi i vredni i zasluženo su došli do finala. Nijanse su odlučile da izaberem Vukašina. Možda je prevagnula njegova smirenost, on dobro razmisli o svemu pre nego što postupi. Mislim da ćemo se savršeno dopunjavati s obzirom na to da sam ja izuzetno temperamentna,“ rekla je Seka nakon proglašenja pobednika.

„Presrećan sam što je Seka baš mene odabrala. Verovao sam u sebe, ali opet, bio sam svestan i da su ostali kandidati pogodni za ulogu koja se od njih zahtevala,“ izjavio je Vukašin, koji iz rijalitija izlazi sa novim poslom, ali i ljubavlju. Naime, on je potvrdio da će nastaviti vezu sa učesnicom Sanjom Rajković, u koju se zaljubio tokom takmičenja.


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Seka Aleksić otpustila svoju desnu ruku!!!

Seka Aleksić izabrala takmičare za show

Seka Aleksić izabrala žiri za svoj rijaliti šou


Jedan komentar na “Seka izabrala svoju „Desnu ruku“ /video/”

  • mikica
    13 juna, 2010, 0:25

    bravo seko,izabrala si najboljeg Hug Right Heart Victory

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump